Ardayasbu Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #1 Merhaba ben de geldim Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Ardayasbu Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #3 Cevap: Merhaba ben de geldim hoşbulduk arkadaşım. hadi hayırlısı diyelim:minik:
özloş06 Banned 22 Ekim 2008 #4 Cevap: Merhaba ben de geldim evet aynen valla hayırlısı hayatım.....:minik:
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #5 Cevap: Merhaba ben de geldim meleklerım hoşgeldınız..sefalar getırdınız..guzel keyıflı forumlar canlarımm..
Cevap: Merhaba ben de geldim meleklerım hoşgeldınız..sefalar getırdınız..guzel keyıflı forumlar canlarımm..
mislinay Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #6 Cevap: Merhaba ben de geldim aramıza hoşgeldin güzel dostlukara ve keyifli forumlara🙂
ARZUHAL Yeni Üye Üye 22 Ekim 2008 #7 Cevap: Merhaba ben de geldim Melegim hosgeldin aramiza.Keyifli forumlar canim.
Angel_tears Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #10 Cevap: Merhaba ben de geldim Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle
Cevap: Merhaba ben de geldim Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle