burçin Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #1 merhaba ben burçin merhaba arkadaşlar ben burçin bursada yaşıyorum 23 yaşındayım bir oğlum var 2.5 yaşında siteye yeni üye oldum güzel dostluklara ...
merhaba arkadaşlar ben burçin bursada yaşıyorum 23 yaşındayım bir oğlum var 2.5 yaşında siteye yeni üye oldum güzel dostluklara ...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 26 Ekim 2008 #2 Cevap: merhaba ben burçin tatlım hoşgeldin aramıza bende esra memnun oldummm..güzel arkadaşlıklara bol sohbetlere...
Cevap: merhaba ben burçin tatlım hoşgeldin aramıza bende esra memnun oldummm..güzel arkadaşlıklara bol sohbetlere...
Angel_tears Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #3 Cevap: merhaba ben burçin Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle
Cevap: merhaba ben burçin Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle
semazen Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #5 Cevap: merhaba ben burçin Hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyorum.. 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Ekim 2008 #10 Cevap: merhaba ben burçin Hosgeldin, keyifli forumlar dilerim🙂