BaLbAdEm Üye Üye 24 Mayıs 2008 #1 "merhaba bayanlar :)" herkese merhaba...ankaradan nil ben 🙂 tesadüf rastladım siteye sadece bayanların olması hoş olmuş 🙂 artık bende burdayım aranıza alırsınız umarım 🙂
herkese merhaba...ankaradan nil ben 🙂 tesadüf rastladım siteye sadece bayanların olması hoş olmuş 🙂 artık bende burdayım aranıza alırsınız umarım 🙂
HİDOŞ Aktif Üye Üye 24 Mayıs 2008 #2 Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" aramıza hoş geldin güzel bir tesadüf olmuş senin adına burayı seveceğinden eminim
Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" aramıza hoş geldin güzel bir tesadüf olmuş senin adına burayı seveceğinden eminim
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 24 Mayıs 2008 #5 Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" hoşgeldin nill..sana keyifli formlar ve güzel paylaşımlar dileriz...
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2008 #6 Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" hos geldin sefalar getirdin nil sohbete bekleriz sana neseli forumlar dilerim.......
Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" hos geldin sefalar getirdin nil sohbete bekleriz sana neseli forumlar dilerim.......
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Mayıs 2008 #8 Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" aramıza hoşgeldin keyifli forumlar bol paylaşımlar diliyorum🙂
AZRA Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2008 #10 Cevap: "merhaba bayanlar 🙂" hoşgeldin keyifli forumlar güzel paylaşımlar dilerim