seldosdemir Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.972 tekrar günaydın kızlar. atılmışım da farkında değilim 🙂 hayırlı cumalar herkese
eminegelin Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.973 Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂
Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Temmuz 2010 #9.974 eminegelin' Alıntı: Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂 Genişletmek için tıkla ... saol cnm deliksiz uyudum bugün o yönden cok mutluyum sadece arada bacagim uyusuyo o geriyo beni... sen nasilsin bakalim
eminegelin' Alıntı: Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂 Genişletmek için tıkla ... saol cnm deliksiz uyudum bugün o yönden cok mutluyum sadece arada bacagim uyusuyo o geriyo beni... sen nasilsin bakalim
S senagül Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.975 eminegelin' Alıntı: Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağol canım.bugün mutluyum haftanın son iş günü.2 gün tatil yaşasınnn......:fırtına:.
eminegelin' Alıntı: Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağol canım.bugün mutluyum haftanın son iş günü.2 gün tatil yaşasınnn......:fırtına:.
seldosdemir Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.976 eminegelin' Alıntı: Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın bakem? yaa bu beni atıp atıp duruyor. çalıştığım için pek bakamıyorum. heralde zaman aşımına uğruyor.
eminegelin' Alıntı: Cümleten günaydinnnn, hayirli cumalar..... sabirsizim, carizma, senagül..... naber fistiklar ? bakalim lara ve pirensesin bugünki durumlari ne 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın bakem? yaa bu beni atıp atıp duruyor. çalıştığım için pek bakamıyorum. heralde zaman aşımına uğruyor.
eminegelin Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.977 CaRiZmA' Alıntı: saol cnm deliksiz uyudum bugün o yönden cok mutluyum sadece arada bacagim uyusuyo o geriyo beni... sen nasilsin bakalim Genişletmek için tıkla ... ben yine bi kac kere uyandim. ama iyiyim, dün batma falanda olmadi... bugünde bitse pazartesi bomba gibi aranizdayim 🙂 haa kizlar simdiden söyliyim ben bilgisayarda sorun var, kendi kendine kapaniyor, birden cikarsam, kacti demeyin 🙂
CaRiZmA' Alıntı: saol cnm deliksiz uyudum bugün o yönden cok mutluyum sadece arada bacagim uyusuyo o geriyo beni... sen nasilsin bakalim Genişletmek için tıkla ... ben yine bi kac kere uyandim. ama iyiyim, dün batma falanda olmadi... bugünde bitse pazartesi bomba gibi aranizdayim 🙂 haa kizlar simdiden söyliyim ben bilgisayarda sorun var, kendi kendine kapaniyor, birden cikarsam, kacti demeyin 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.978 senagül' Alıntı: sağol canım.bugün mutluyum haftanın son iş günü.2 gün tatil yaşasınnn......:fırtına:. Genişletmek için tıkla ... bende ayni durumdayim 🙂 sabırsızım' Alıntı: çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın bakem? yaa bu beni atıp atıp duruyor. çalıştığım için pek bakamıyorum. heralde zaman aşımına uğruyor. Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende 🙂 zaman asimina ugruyordur.. seni istemediginden degil yani 🙂
senagül' Alıntı: sağol canım.bugün mutluyum haftanın son iş günü.2 gün tatil yaşasınnn......:fırtına:. Genişletmek için tıkla ... bende ayni durumdayim 🙂 sabırsızım' Alıntı: çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın bakem? yaa bu beni atıp atıp duruyor. çalıştığım için pek bakamıyorum. heralde zaman aşımına uğruyor. Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende 🙂 zaman asimina ugruyordur.. seni istemediginden degil yani 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Temmuz 2010 #9.979 eminegelin' Alıntı: ben yine bi kac kere uyandim. ama iyiyim, dün batma falanda olmadi... bugünde bitse pazartesi bomba gibi aranizdayim 🙂 haa kizlar simdiden söyliyim ben bilgisayarda sorun var, kendi kendine kapaniyor, birden cikarsam, kacti demeyin 🙂 Genişletmek için tıkla ... valla ben anlamam kacti derim banana
eminegelin' Alıntı: ben yine bi kac kere uyandim. ama iyiyim, dün batma falanda olmadi... bugünde bitse pazartesi bomba gibi aranizdayim 🙂 haa kizlar simdiden söyliyim ben bilgisayarda sorun var, kendi kendine kapaniyor, birden cikarsam, kacti demeyin 🙂 Genişletmek için tıkla ... valla ben anlamam kacti derim banana
seldosdemir Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2010 #9.980 eminegelin' Alıntı: iyiyim bende 🙂 zaman asimina ugruyordur.. seni istemediginden degil yani 🙂 Genişletmek için tıkla ... abooo ya gerçekten istemiyorsa beni🙂
eminegelin' Alıntı: iyiyim bende 🙂 zaman asimina ugruyordur.. seni istemediginden degil yani 🙂 Genişletmek için tıkla ... abooo ya gerçekten istemiyorsa beni🙂