Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok kizzz ne özürü aklima yiycek birsey getirdin i$te.... normalde ne yigcemi bilemiyorum, aklima birsey gelmiyor 🙂

haaaaa o zaman iyi...

Bak sana ne anlatıcam, ben izin döşüsü bir arkadaş izne ayrılmış onun yerine 2 haftalağına görevlyendirmişler oraya bakıyorum, kapı asansürün tam karşısında, asansör mütemadiyyen 10 dk ara iye kapısı açılıyor, çinde kmse yok ama, bakıyorum boş, içinde kocaman ayna var, sacımı düzeltiyorum, tekrar kapanıyor, ama çok komik yaaaa :çitos:

kadinlarin i$i gü$ü ayna zaten 🙂

emınecım hala hastalanmadım ben sılık cıkmıstı dedım ya gewcen pazar test yaptım yıne bu kez bırsey cıkmadı cok sıddetlı kasık agrım oldu oluyorum sandım kafayı yıycem artık doktora gıtmeyede korkuyorum

kiz ne korkuyorsun doktordan, git doktora icin rahatlar....
ikinci testi aksam falanmi yaptin ? testleri sabah ilk idrarla yapmak gerekiyormus, en iyi sonuc öyle cikiyor....

ya ılgınc olan hastalanmadım hala hıc yasamadıgım tuhaf seylerımoldu bır kac gun koltuk altlarım agrıdı sankı sıvılce agrısı gıbı solkasıgımda bır doluluk ufakufak sancılar oluyor yırmısınde hastalanmıstım gecen ayın hanı belkı yırmıucunde oldum gıbıde hatırladım bır an e yarın yırmıucu yarınıda beklıycem emınecımsence bunlar neye ısaret