eminegelin Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.821 ayyüzlü' Alıntı: ya ben sat tarıhıne gore hesapladıgımda 11haftalık 4 gunluk oluyomm doktorun hesaplamasına gore 10 haftalık 4 gun Genişletmek için tıkla ... doktor bebeyin boyuna göre hesapliyor, ben ilk gittigimde 2 gün büyük cikmisti, ikinci gittigimde tam SAT tarihine göre cikti....
ayyüzlü' Alıntı: ya ben sat tarıhıne gore hesapladıgımda 11haftalık 4 gunluk oluyomm doktorun hesaplamasına gore 10 haftalık 4 gun Genişletmek için tıkla ... doktor bebeyin boyuna göre hesapliyor, ben ilk gittigimde 2 gün büyük cikmisti, ikinci gittigimde tam SAT tarihine göre cikti....
AyYuzlu Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.822 eminegelin' Alıntı: doktor bebeyin boyuna göre hesapliyor, ben ilk gittigimde 2 gün büyük cikmisti, ikinci gittigimde tam SAT tarihine göre cikti.... Genişletmek için tıkla ... hmmmmmmmmmmmmm anladım
eminegelin' Alıntı: doktor bebeyin boyuna göre hesapliyor, ben ilk gittigimde 2 gün büyük cikmisti, ikinci gittigimde tam SAT tarihine göre cikti.... Genişletmek için tıkla ... hmmmmmmmmmmmmm anladım
AyYuzlu Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.823 kızlar sizde kabızlık sorunu varmı varsa napıyorsunuz bunun ıcın
eminegelin Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.824 ayyüzlü' Alıntı: kızlar sizde kabızlık sorunu varmı varsa napıyorsunuz bunun ıcın Genişletmek için tıkla ... bende bir defa oldu ama o bir defa beni mahvetti.... sabahlari ac karna ilik su ic . beni o kurtardi....
ayyüzlü' Alıntı: kızlar sizde kabızlık sorunu varmı varsa napıyorsunuz bunun ıcın Genişletmek için tıkla ... bende bir defa oldu ama o bir defa beni mahvetti.... sabahlari ac karna ilik su ic . beni o kurtardi....
AyYuzlu Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.825 eminegelin' Alıntı: bende bir defa oldu ama o bir defa beni mahvetti.... sabahlari ac karna ilik su ic . beni o kurtardi.... Genişletmek için tıkla ... deneyecem bakalım nolcakkk
eminegelin' Alıntı: bende bir defa oldu ama o bir defa beni mahvetti.... sabahlari ac karna ilik su ic . beni o kurtardi.... Genişletmek için tıkla ... deneyecem bakalım nolcakkk
CaRiZmA Vip Melek Üye 22 Temmuz 2010 #9.826 ayyüzlü' Alıntı: kızlar sizde kabızlık sorunu varmı varsa napıyorsunuz bunun ıcın Genişletmek için tıkla ... bende tam tersi ishal var dr kabiz olmandan iyidir dedi 😀 bol su ic ve kuru erik ye ise yarar belki
ayyüzlü' Alıntı: kızlar sizde kabızlık sorunu varmı varsa napıyorsunuz bunun ıcın Genişletmek için tıkla ... bende tam tersi ishal var dr kabiz olmandan iyidir dedi 😀 bol su ic ve kuru erik ye ise yarar belki
eminegelin Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.827 CaRiZmA' Alıntı: bende tam tersi ishal var dr kabiz olmandan iyidir dedi 😀 bol su ic ve kuru erik ye ise yarar belki Genişletmek için tıkla ... bencede iyi 🙂.... diyorum ya ben bir kere oldu resmen kafayi yigcektim, aman aman bidaha olmaz insallah....
CaRiZmA' Alıntı: bende tam tersi ishal var dr kabiz olmandan iyidir dedi 😀 bol su ic ve kuru erik ye ise yarar belki Genişletmek için tıkla ... bencede iyi 🙂.... diyorum ya ben bir kere oldu resmen kafayi yigcektim, aman aman bidaha olmaz insallah....
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.828 Slm hamiş melekler, ne kaynaıyorsunuz öyle bakimmmmmm... 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 22 Temmuz 2010 #9.829 ayyüzlü' Alıntı: benım akıntım coook yaaa Genişletmek için tıkla ... bende hem sari hem beyaz akinti oluyo doktora gittim idrarda ve mikroskopta bakti enfeksyon yok sorunda yok ozaman dedi
ayyüzlü' Alıntı: benım akıntım coook yaaa Genişletmek için tıkla ... bende hem sari hem beyaz akinti oluyo doktora gittim idrarda ve mikroskopta bakti enfeksyon yok sorunda yok ozaman dedi
LALEZAR Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2010 #9.830 Valla ben hamiş olmadığım için form çaylarla çözüm buluyorum, çünkü hemoroid sorunum var ve bu ara inanılmaz kötü, kanıyor ve çok canımı yakıyor.. Birde bamya seviyorsan onu ye bol bol o da faydalı kabızlık için..
Valla ben hamiş olmadığım için form çaylarla çözüm buluyorum, çünkü hemoroid sorunum var ve bu ara inanılmaz kötü, kanıyor ve çok canımı yakıyor.. Birde bamya seviyorsan onu ye bol bol o da faydalı kabızlık için..