Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs azade ................................. 6 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ............................... 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
inşallah canım...
kasıklarında yada karnında batmalar oluyor mu....
bende 1 hafta öncesinde oluyordu ama şimdi batmalar kalmadı....
adete kendimi alıştırdım ben olursam üzülmeyeceğim...
o kadarda bal çörek otu tarçın yemiştim.....
Karnımda batma tarzı bişi olmuyor ama sadece karnım ağrıyor ara ara kasıklarımda da ağrı yok yalnız oturduğum yerde hep bişiler geliyomuş akıyomuş gibi geliyo wc ye gidiyorum bişi yok bakalım yarından sonra çıkacak akkoyun karakoyun
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs azade ................................. 6 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ............................... 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
canım senin normalde adetinden önce kahverengi lekelenmelerin oluyormuş..
benimde normalde adetimden önce böyle bişey olmaz..ama bu ay 4 gün lekelenmelerim oldu...ilk başta adet oldum zannettim ama hala bişey yok....
inşallah canım ...sen hamilesindir bilirsin
benim adet tarihimden yaklaşık 1 hafta önce karnımda ağrılar batmalar oldu..kasıklarmda da oldu bu batmalar...sende de öylemiydi..
bide bu sabah ateşimi ölçtüm 36.2 çıktı....
ben 1 ay boyunca hergün ateşimi ölçmüştüm ve en yüksek 36.3 çıkmıştı...
arkadaşların bir kısmı adet olunacağı zaman vücüt ısısı düşer eğer hamileleik var ise vücut ısısı yükselir demişti .....