evet gelelim asıl meseleye ben regli olmadım pazartesi test yaptım cıkmadı bozuktu sanırım ta ortada cıktı cızgı bıde ustunde 20 dakıkııka sonra sonucu okuyun dıyor yada dıyom hamiş değilim kendimi avutuyom 10 oldu bugun göğuslerim acıyor sızlıyor bıde cabuk acıkıyom arada belim ağrıyor bıde dun karnımda sureklı gelık gecen ağrı vardı ay bunlar pisgolejikmi gecenkı gıbı olcam kan testı yaptırmıcam negatıf benı daha cok üzüyor beklicem aha kızlar benım arkaş 3 aylık hamileyken ıdrar testi yapmış 2 tane ondada cıkmamış ben guvenmıyom bu teslere ayyy ne cok yazdım kızlar ıcım doldu ohhbe rahatladım
baya oldu günün geceli... senin yerinde olsam coktan gitmistim doktora 🙂 hami$sen ki insallah öglesindir, ögrenmis olursun, hami$ degilsende neden bu kadar geciktigini sorarsin doktora... bi kac gün erken gelir gec gelir normal ama senin 10 gün oldu...
hayirlisi olur insallah
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.yeni anne adayımızı tebrik ederim inş sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirir.kızlar moralim cok bozuk bugün 🙁 ayaklarım sürekli şişiyor herkez ödem başlangıcı var dedi doktorumla görüşecem bakayım o nediyecek
canim moral bozma... hamilelikte cok kiside oluyormus ödem, ben Natriumu ( Türkcesi böylemi bilmiyorum) dü$ük su iciyorum, natrium az oldumu Ödem olu$umu azaliyormus. bi doktora danis bakalim...
pek bi degisiklik yok 🙂 sabah öglen birsey yok, aksamlari oturup kalkarken biraz belim sizliyor 🙂 i$tah 0 , karnim acikiyor oturuyorum sofraya bi kasik aldimmi doyuyorum, anlamadim gitti 🙂 ama benim annemdede ablamdada öyleymis, cok rahat geciyormus... sende böyle olmasi normal diyorlar.... haftaya doktora gitcem insallah bebeyimde iyidir 🙂 senin randevun ne zaman ???
pek bi degisiklik yok 🙂 sabah öglen birsey yok, aksamlari oturup kalkarken biraz belim sizliyor 🙂 i$tah 0 , karnim acikiyor oturuyorum sofraya bi kasik aldimmi doyuyorum, anlamadim gitti 🙂 ama benim annemdede ablamdada öyleymis, cok rahat geciyormus... sende böyle olmasi normal diyorlar.... haftaya doktora gitcem insallah bebeyimde iyidir 🙂 senin randevun ne zaman ???
senin iyi olmana sevindim cnm inş bebeişde iyidir benim kontrol ayın 11 de cnm .hamilelerde ödem oluyorda gülüm son aylara yakın olması gerekir benimse daha erken başladı beni korkudan o oldu inş gecer bakalım doktorum ne diyecek