Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ooooo hoşgeldin gülüm
amiiiin canım inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
eeeee anlat bakalım tatil nasıldı

iyiyim çok şükür gülüm nasıl olıyım tatil yaradı galiba kafam rahatladı baya sen nasılsın bakim canımn içi neler yapıyosun

ayşegül biz sana küsüz merakta bıraktığın için

aşkom küsme ya gittiğim yere internet yoktu gelir gelmez girdim işdee hem sen nasılsın bebiş nasıl anlat bakim biraz canın sıkkın galiba inş herşey dilediğin gibi olur kuşum benbim

heeehh aynen bende öyle düşünüyorum kıssss meryem nasıl olsa 2 isim olmucakmı biride kayınpederinin ismi olsun kimseninde kalbi kırılmamıiş olur daha iyi olur bak varya kayınpederin seni daha çok sever hem
varya eşim istesede istemesede ben koymak isterim kayınpederimin ismini
hosgeldin aysegüll ve izgil...
hooooooşbulduk gülüm ama fazla duramam buralarda ya net gider yada elektrik

iyiyim çok şükür gülüm nasıl olıyım tatil yaradı galiba kafam rahatladı baya sen nasılsın bakim canımn içi neler yapıyosun
canım benim karanın rahatlamışolmasına çok sevindim 8 temmuz regl günündü sanırım inşallah son regll gününmüştür veeeee bu ay gelir meleğin
yada yada yoksa kısssssss hamiş kaldında demiyonmu bacım anlat anlat çabuk

haber vermedin tatile gidiyorum diye ya da ben görmedim.ya canımın sıkıntısı geçer inşaallah.bebek arada korkutuyor ama iyi inşaallah.senden sevinçli haberler bekledik bu ay ama inşaallah tatil yarar sana da.ben de pazara kadar yokum.eşim seyahate gidiyor eltime gidecem kalmak için.ah şu bebiş gelse de sağsalim.eşim bi yere gidince biyere gitmek ya da birilerini çağırmak zorunda kalmam.bana arkadaşlık yapar.

wowww kayinpederini ne kadarda severmis, bende seviyorum ama koymam ismini 🙂 allahdan abimin ismi zaten, hic konusu bile gecmedi 🙂 ama e$im erkek olursa babanin ismi olsun diyince ho$uma gitti 🙂

hoşbulduk bitanem bebiş baya büyümüş rabbim tamamına erdirsin inş

sagol canim darisi isteyen herkesin basina 🙂 4 aya merdiven dayadik.... 12. haftayi okuyordum, meryemle bilgemelek 13 haftayi okican degince, nasil sevindim varya anlatamam 🙂

Akşam söyleyecem kabul ettiğimi ama istemeyerek sırf o mutlu olsun diye kabul ettiğimi.bi de şartlarımı sunacam.görümcelerimin bana ve çocuğuma müdahale etmelerine artık müsaade etmeyeceksin diyecem

wowww kayinpederini ne kadarda severmis, bende seviyorum ama koymam ismini 🙂 allahdan abimin ismi zaten, hic konusu bile gecmedi 🙂 ama e$im erkek olursa babanin ismi olsun diyince ho$uma gitti 🙂
🙂
kız ben babamın ismi olsa da istemem.kız olursa meryem diyorduk.kuzenimin kızı olmuş ismini meryem koymuşlar.duyunca meryemden vazgeçtim ki benim eskiden beri hayalimdi yine de vazgeçtim.aynı ailede aynı isimlere ne gerek var.hani ahmet mehmet gibi klasik isimler hariç diğerlerinin aynı olmasını hiç sevmiyorum

saol gülüm benim iyi yürekli arkadaşlarm mbenim canlarım yok malesef regl oldum hemde 4 gün önceden herşeyin hayırlısı olsun rabbim bizimde yüzümüzü güldürücek inş sen neler yaptın anlat bakim tatlım

tatlım çok haklısın ama çok bunalımlı günlerdi ve buraya girecek gücü bulamıyodum kendimddee halende fazla kalmaya korkuyorum çünkü bebek fikrini kafamdan atmaya çok ihtiyacım var gerçekten hepimiz böyle zor dönemlerden geçiyoruz senin kidde geçicek inş en önemlisi bebişinin sağlığı tatlım gerisi çok fazla önemli olmasın senin için yoksa çok üzülürsün rabbim bebişini sağ salim kucağina versin inş