ben bi kac hafta önce elinde kalem kagit verdim, istedigin isimleri yaz dedim... aman allahim demez olaydim sacma sapan seyler yazmis, dedim bunlarin manasi yok, güzel degil, bide benim listeme bak.. önce kem küm etti, ertesi gün benim sectigim isimlerin anlamlarini yazdim verdim, anlamlarini görünce ordan bi kac tane beyendi... bide ben tabii bi vaas verdim, anne babanin görevi cocuguna güzel anlamli güzel isim koymak, (int okumustum onu anlattim 🙂 ) erkek isminde E$im banada dedi senin babanin ismini koyalim diye... bi yandan istiyorum (nede olsa kendi babam 🙂 ) bi yandanda kendi sectiklerimden istiyorum.. bilmiyorúm bi cinsiyetini ögrenelimde 🙂
aaa bide benimki demesinmi,,, büyüklere sorcazdir herhalde... aboo benim cinler atti, büyüklere koycamiz ismi söyleriz, senin 10 tane cocugun var herhalde ama bu benim ilk cocugum falan filan attirdi tepemi yine 🙂 ( zaten benim ailem hayatta karismaz, onun ailesininde birsey diyceni sanmiyorum ama yinede sormam)
iki izim koycaksaniz ikisinide kullancak $ekilde koyun bence, atiyorum Ayse fatma koyuyorlar, ama tek ayse diyorlar, ikinci isim tek kagitta kaliyor... E$ini ikna etmeye calis bence, yada kayinpederinin ismine alismaya calis.