Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

merhaba kızlar maaşallah bebelerimiz büyüyor ne güzel sohbetler etmişsiniz bebelere alınacaklar isimler oyuncakları düşünülüyo Allahım analı babalı ömürler nasip etsin minik meleklere valla sizlere imrendim inşallah bende böle hamiş hamiş muhabbetleer dedbilirim sizlerle 🙂

slm canim.... hic merak etme, bize yeti$eceksin sen insallah... sonra bi bakmi$sin ooo senin mercimeyinde kocaman olmus, zamanin nasil gectigine inanamiycaksin....

gecen ay olmuştu tam ıkı ay teste cıkmıyordu sılık cıkıyordu sonra kahverengı lekeler geldı sonra kanama buyuk et parcası düştu ozaman tesyaptım net cıkmıştı düştu herhalde

oooo insallah bu ay öyle olmaz, pazartesi test yap cikmazza ve regl olmassan bence doktoruna git. acaba gecen ay düsükmü gecirdin? aslinda benimde cok silik cikmisti ve baya arastirmistim, silik bile ciksa hamilesin demekmis, düsük olduysa adetde bi düzensizlik olabilir, ama biz tabiki pozitif düsünüyoruz, Insallah gecen ay düsük olmamisdie ve bu ayda hamissindir.... insallah insallh....

inşallah canım ondan sonra adet gordum hazıranda ama belırtıler var yıne goğuslerım cok sızlıyor mavı damarlar cıktı sendede cıkmışmıydı dk sen gec yumurluyon gec cıkıyor teste demişti gec dollenme oluyor ben 4 aydır dk gıdıyodum kılomen tedavısı goruyodum bu ay bırakmıştım nasıp bakalım canım