Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

aaaa cnm yeni gördüm mesajını iyiyim canımcım çok şükür herşey yolunda şimdilik büyüdük teyzesi 20+4 olduk sen nasılsın senin nekadar oldu :nur:

oo masallah... cinsiyeti belli olmustur, isim bellimi?? benim yarin 12+0 olcak.. cok sükür benimde simdiye kadar hic bi sorun cikmadi, eskisinden bi farkim yok, ama karnim cikmaya basladi artik 🙂

oo masallah... cinsiyeti belli olmustur, isim bellimi?? benim yarin 12+0 olcak.. cok sükür benimde simdiye kadar hic bi sorun cikmadi, eskisinden bi farkim yok, ama karnim cikmaya basladi artik 🙂
evet cnm erkek YUSUF EGE düşünüyoruz kısmetse cnm seninde baya olmuş maşallah 3ayın bitti sayılır.benim baya çıktı karnım artık herkes anlıyo hamiş olduğumu🙂

evet cnm erkek YUSUF EGE düşünüyoruz kısmetse cnm seninde baya olmuş maşallah 3ayın bitti sayılır.benim baya çıktı karnım artık herkes anlıyo hamiş olduğumu🙂

kiz seninkidemi erkek, ne bu erkeklerdeki bolluk 🙂 Yusuf ege güzel isim... hayirli ugurlu olur insallah...
benim karnim sanirim baya büyük olcak, simdiki karnim 12 haftalik icin büyük... dün kücük yigenlerime elletim, booo hala $i$ko olmusun dediler 🙂

ayyy evet cnm kime sorsam bende erkek diyolar erkek yılı bu yıl.büyük bi ihtimal bana öyle geliyo seninde erkek.tabi hayırlı sağlıklı evlat olsun önemli. olan o.benimde hemen belli olmuştu karnım kiminin öyle hemen belli olurmuş😱rkide:

allah biliyorya bende erkek istiyorum 🙂 hemde cok istiyorum, o yüzdende kizmi$ gibi geliyor 🙂 saglikli olsunda kiz erkek fark etmez ....bizimde az kaldi ögreniriz yakinda 🙂
evt ya bazilarinda hemen cikiyor, bazilarinda 5-6 aylik olunca anca belli oluyor....ama ne yalan söyliyim bende belli olsun istiyorum 🙂

aynen bende belli olması çok hoşuma gidiyo herkes bi ilgi gösteriyo nebileyim yer falan veriyolar çok hoş bence

aynen bende belli olması çok hoşuma gidiyo herkes bi ilgi gösteriyo nebileyim yer falan veriyolar çok hoş bence

hheee sonuna kadar kullan 🙂
benim suan ailede en cok üstüme düsen annem valla, agzimdan ne cikarsa yapiyor 🙂 ben normal herzamanki gibi konusuyorum aslinda, hemen yemek olsun hemen baska seyler olsun... anina gerceklestiriyor 🙂 ah ah ana gibi yar olmaz, aglarsa anam aglar diye bosuna dememisler....

kullanıyom bende 🙂bende de eşim annem kayınvalidem sağolsunlar çok üstüme düşüyolar güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin cnm benim şimdi çıkmam lazım öpüyorum çok kib.