Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ya seviyorlar beni de aşırı kollamaya çalışıyorlar.çok da millet ne der diye takıyorlar.ben zaten otokontrolü aşırı bi insanım ama özgürlüğüme acaip düşkünüm.onlar da tek başıma bi yere göndermemeye çalışıyorlar köylü gelin gibi davranıyorlar sinir oluyorum.neyse ya biraz dağıldı kafam patlıyordum.o sinirle eşimle de daha kötü konuşurdum şimdi daha sakinim 🙂

evt canim sakin ol, ve kocanlada sakin sakin konus.... beni seviyorlar bende onlari seviyorum ama... tatli dille ikna etmeye calis... bebeyinizde geliyor artik, arayi bozmadan halletmeye calis... halledersin seeeeeennnn... görim seni....

canım bıde bırsey soruym sana hanı senıde ıkıncı hamışsınya kasık ağrın oluyormu o yok bende hamış değılım herhalde ıkıncısı farlıı oluyorkı ondan sordum

yok canım hiç ağrım olmadı yok , ara sıra çok nadir karnımın altında hafiiif bir sızı oluyor , maşaallah hiçbir sıkıntım yok

canım benim eşimde en küçükleri 2 ağbisi 4 ablası var , ama dediğim gibi ben onların isteklerini hiç yapmadım onlara yakın oturmamızı istediler ben oturmadım çok uzaktayız ,çok sık görüşmüyoruz kafam rahat , ne yap yap yakına taşınma sakın , bebeğine de evinin işine de karıştırma , sonra evliliğiniz zarar görür üzülürsün canım benim.

sevgili melişler siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam
bugün izmire gidiyorum insanın memleketi gibisi yokmuş hakikaten çok özledim çünkü gideyim hasret gidereyim biraz bide bebiş izmir havası alsın anası gibi arıza olur belki 🙂 muhtemelen 1 aya yakın ortada olmucam hepinizi kocaman öpüyorum umarım yeni hamişler katılır aramıza ben gelene kadar bu arada şimdiki hamişler bebişlere iyi bakın döndüğümde görüşürüz hoşçakalın...

güle güle canımmm...

ya kizlar bi alet var kulaklikli bebeyin kalb atislarini dinliye biliyorsun, alsammi almasammi karar veremedim ???????

ya bende baktım ama dr. a sormak lazımm...

merhaba,
nasılsınız.
BİLGEMELEK anneliğin hayırlı olsun.Rabbim kucağınada almayı nasip etsin.

merhaba canımm, sağol tatlımm darısı isteyen herkesin başına inşaallah ...

sendemi gidiyorsun 🙂 hadi yolun acik olsun, bol bol gez toz gel 🙂

Herkese selam kizlar...Umarim herkesler iyidir.
Sevgili misafir melek;yazini gördüm🙂Nette bu kadar cesit cesit tarif varken benden tarif istemene pek anlam veremesemde cok güzel bir yas pasta tarifini seninle paylasabilirim.Bunun icin yanliz bir sartim var;kim oldugunu ögrenmek istiyorum.O pasta bahsinin ne zaman hangi üyelerle gectigini hatirlayabiliyorum.Mesela bu topikte hic öyle bir mevzu gecmedi.Sen konuyu hatirladigina göre yabanci degilsin...