Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

anlat bakalım şimdi bilgeeem eşine nasıl söyledin tepkisi ne oldu bi de tekrar kanda baktın mı?

canım regl günümde sabah test yaptım ,silik çıkınca geldim eşime söyledim bi de niye olmuyo diye ağladım 🙂)) geçen ayda silik çıkmıştı ve regl olmuştum bu ayda öle olacak sandım , sonra aynı testi anneme yaptım onda negatif çıktı 🙂)) dedimki bu işi kan çözer , hemen gittik kan testine , rabbime şükürler olsun orda belli oldu, yani özel bi şekilde söyleyemedim goncama ....

canım sağolasın , darısı isteyenlerin başına inşaallah.bence kan yaptır az da olsa çıkar zaten ilaç kullanman için kesin sonuç lazım

Teşekkür ederim , amiiiiinn..

ben 5 tl. ye alıyorum hep..

kızlar sade hamışlerdemı cıkar goğuslerde mavı damarlar sızde varmı

evet bende çıktı...

düşünsün daha zamanı var.aaaa bak taze hamiş teyzesi de geldi

Meryemcim tüm yazdıklarını okudum ama hepsine alıntı yapmadım ,; bu nedir canım , görümce derdi bendede var ama ben baştan koydum tavrımı ilk bebeğim olduğunda daha 3-5 günlükken aradı dediki yardıma geleceğim sana ,bizde yeni taşınmıştık otobüsle nasıl geliniyor diye sordu bende dedimki çocukları ne yapacaksın ( 2 tane çocuğu var erkek, ikiside küçük biri3 biri 5-6 filandı) getiricem dedi, düşünebiliyormusun evde zaten herkes perişan , benim göğüslerim yara olmuş bırak sütyen giymeyi kıyafet bile giyemiyorum acıdan , emziremiyorum , bebek uyurken aşağı sarkıtıyorum damlaları biriktirip uyandıkça veriyorum, eşimin midesine vurmuş perişan ,annem desen o başka türlü, neymiş iki erkek çocukla bana yardıma gelecekmiş!!!!! Hemen eşimi aradım dedimki gelmesin ben istemiyorum,o da aradı uygun bir dille anlattı , hemen annesine yetiştirmiş tabi gelin beni istemedi diye , kayınvaldemde sonradan laf soktu kaç kere bende söyledim o halde iki çocukla yardıma mı gelinirmş diye.Yani bunu anlatmamın sebebi olay eşinde ve senin kararlılığında bitiyor, al eşi,ni karşına konuş , şimdi hamilesin nasılsa ters bişeyde söyleyemez sana , kıramaz seni...Tavrını koy güzelim sonra suyunu çıkarıyorlar...

dedigim gibi canim kötü birsey degildir, büyüyorya ufaklik ondandir..... ya tekme demeee canim cekiyor 🙂

ben de yatamıyorum zaten kıpır kıpırdım yatakta şimdi rahat edemeyince dönünce eşim de kızıyor çocuğun başı döndü yeter diye.bazen de gece uyandırıyor bebeği eziyorsun sırtüstü yat diye.yan yatınca arkama bi yastık koyuyorum ya da bacaklarımın arasına alıyorum.şimdilik bulduğum en rahat çözüm o.artık benim 100kilonun dışında bi de üstüne doğru yatınca çok ağrıyor

kızlar sizinde profilinizin altında reklam çıkıyor mu?
bende niye hala hamiş melek yazmıyor, Admin tatilde mi acaba 🙂
Ayşegül ,Mrs.m ,Twetty,İzgil,Yazgülü ,Yasemin nerelerdeler?

ya ne 100 kilosu anlamadım ben onu kim 100 kilo?, yastıklar en iyi çözüm bende öle yapardımmmm

bilgeeeeee en taze firindan yeni cikmis Citir Citir hamisimiz,,,, nasilsin???? doktora gittinmi?

canımmmmmm ... dr. cuma günü çağırdı ancak görünür dedi 🙂 günler geçmiyor, bir de benim hiç bulantım yok ,sadece kokular kötü geliyor ama 1 gün çok bulantım oldu sonra olmadı niye acaba????
birde beta hcg baktıran var mı başka , benmim 30. gün 101 çıktı 33. gün 357 , nasıl acaba?

evt bacamin arasina ya yastik yada yorgani koyuyorum... benim adam mi$il mi$il uyuyor 🙂
yaaa kizlar kocam baslarda beni oturdugum yerden kaldirmiyordu, karin ve kasik agrim vardiya, agrilar kesildi, e tabii daha ortada kocaman göbekde yok.... eskiye döndü 🙂 ama ben durmadan hatirlatiyorum 🙂

evt anca görünür... zaman hem gecmiyor hemde bi bakmissin cabucak gecivermis 🙂 insallah bebeyin cokcokcokcokcok iyidir 🙂 canim bazen bendede biraz bulanti geliyor sonra hoooop gecmis gitmis 🙂 HCG falan ben hic bilmiyorum. tela$lanma, bol bol dinlen, tadini cikar... 🙂

ya eşim abarttığımı düşünüyor.ben de bişey diyemiyorum oturup ağlıyorum sadece konuşabilsem belki ikna ederim ama sadece ağlar oldum.psikolojim çok bozuldu.susuyorum susuyorum sonra da güzel bi dille değil höt diye söylüyorum.akşam söyleyecem ama diyecem kimsenin ailemi dağıtmasına izin vermeyecem diyecem onlarla aynı yere de taşınmayacam gerekirse başka yere taşınacam ama yuvamı dağıtmalarına izin vermeyeccem.yoksa ben dayanamıyorum dağıtmak zorunda kalırım bu psikolojiyle.eşim onların yaptıklarını normal buluyor mesele orda.geçen taziye için memlekete gittim uzun kalacaktım erken döndüm.eşime dedim geldiğimi hemen söyleme 1-2 gün dinleneyim evi toparlıyayım sonra söyle geldiğimi diye.gecenin 3ünde eve vardım gündüz 1de geldiler bile başsağlığına.