Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

takma cnm ya bırak sen onlarıııııııı

offf meryemim offff.... ne diycemi sasirdim. nefret ederim böyle seylerlerden, evlenmis barklanmis kendi ailesini kurmus daha ne karisiyorsunuz yaaa, valla canim benimde ailede sinir oldugum kisiler var, en iyi yöntem uzak durmak, ne kadar uzak okadar iyi, sen kocani ikna etmeye bak, bide ayni yere tasinirsaniz, simdi yaptiklarinin iki katini yaparlar.. artik beraber yemek yer beraber temizlik yaparsiniz. i$ kocada bitiyor ama sen onu ikna etmen lazim. ve kafanada takmamaya calis. bebeyinle konus bol bol, nede olsa duyuyordur seni, benimki duymuyor ama ben yinede konusuyorum cok rahatlatiyor ama 🙂

emineciğim uzak duramıyorum sürekli gidip gelmek zorunda kalıyoruz şimdi hamileliğimden dolayı arayı uzatıyorum ama bu sefer de eşimi arıyorlar mutfak alışverişi yaptık gel al diye eşim gidiyor gelene kadar zaten geç oluyor.geçengün dedim söyle artık alışveriş yapmasınlar bize diye.kendim yapmak istiyorum kendi alışverişimi dedim.kayınbabam yaşlı gözü yolda kalıyor onun için gidiyordum şimdiye kadar.aynı mahallede otururken sabahtan arıyordu görümcem babam gelini özledim diyor diye.giderdim evin işi bana kalırdı akşam eve geç giderdik benim evin işi kalırdı hergün öyle geçerdi taşınınca her hafta sonu gitmeye başladık.hamilelikten beri gitmemeye çalışıyorum ama mümkün değil.bebeğe de daha şimdiden karışmaya çalışıyorlar.

ne diycemi gercekten sasirdim, derim birseylerde simdi sana gaz vermek istemiyorum, ben biraz sinirliyimde 🙂 benim bebeyimi ben kendi istedigim gibi büyütmek istiyorum de gec aradan. tamam tecrübesis olabiliriz ama bizde cahil degiliz sonucda, bilmedigimiz birsey oldumu zaten sorariz.... of off bosver ya simdiden onun stresini yasama, bi dogsuz ufaklik bakalim...

bebek kac haftalıkken duyuyor bizi

15-16. hafta gibi basliyormus duymaya 🙂