Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım boş ver takma onları onların başka ıslerı yokmu

ya başka işle ilgisi yok takmamakla da.bu pazar gittik görümcemin biri aynı apartmandan altalta eve geçelim diyor.eşim de dublex ev bulursam beraber oraya geçeriz diyor.eşimin maddi olarak sıkıntıları var o yüzden böyle teklif ediyorlar ama ben sinir oluyorum.bi tane görümcem çekmiş beni kenara bebeğe ne dikersem ne alırsam giydreceğine söz ver diye dayatıyor.ben de beğenmediğim şeyi ölsem kullanamam söz vermiyorum diretiyor kullanacaksın yapacağım şeyleri diye.1buçuk yıllık evliyim daha doğru dürüst alışveriş yapmadım herşeyimi onlar alıyor gönderiyor köydeymişim gibi.istanbulda yaşıyorum.zevklerimiz de aynı değil.ben de giymiyorum.geçen gün deterjan amış göndermiş bi görümcem tüllerimi yıkamam için.1 yıldır evime gelmemiş tüllerimin nasıl olduğunu bilmiyor ki.bi de diyor hiç yıkadın mı.çıldıracam ya

pazar gününden beri ağlıyorum eşimle de konuşmuyorum.benii anlamıyor çünkü.zaten hamileliğin verdiği gerginlik de var.1 değil 2 değil 5 görümce var 3ü bekar ve eşimden büyük yani 35 40 arası yaşları.

ayy bukadarınada pes doğrusu sen kendın alışverış yapamıyondamı alıyorlar gıcıkya esınede pes senı hamış hamış uzuyormu sen en ıyıyısı ayrı eve taşın onlardan uzak

ya 4 ay aynı mahallede yaşadık taşındık uzağa taşındığımızdan beri yine kendi yanlarına almaya çalışıyorlar.eşim de bu ara maddi olarak sıkışınca gidelim aynı yerde oturalım demeye başladı.1 yıldır aynı mahalleye taşınmamak için uğraş verdim.şimdi maddi sıkıntı çıkınca bişey yapamıyorum artık.onların hepsini geçtim ya müdahale etmesinler artık.iyilik yapıyorlar güya bana alışveriş yapıyorlar.ben de beğenmediğim şeyi kullanamam.öyle bi huyum var.beğenmeyip kullanmayınca da mesele çıkıyor.pazar günü bi ayakkabı almışlar bana hiç beğenmedim dar bu gidip değiştirelim dedim o bahaneyle istediğim gibi alırım diye geç oldu kapanmış orası falan yaptılar götürmediler.biz eve dönünce aradı değiştirdim büyüğünü aldım dedi gel de çıldırma.yani iyilikten yapıyorlar ama ben tahammül edemiyorum

bılmıyorum canım senın ışın zor uzaklasmayınca kurtulamasınn gorucelerın nıye evlenıp gıtmıyor uzaklara

eşime söyleyince de anormal olan benmişim gibi oluyor.giysen ne olur kullansan ne olur diyor.onlar önem vermiyor öyle şeylere ne olsa giyiyorlar.ben öyle değilim.onun dışında da ben ayrı bir evde yaşayan kocaman bir kadınım.evimin işlerini nasıl yürüteceğimi bilirim.bilmiyorsam da hata yapa yapa öğrenirim.benden büyükler diye sürekli akıl veriyorlar.ben ailemi herşeyimi geride bırakıp kilometrelerce uzakta yaşamaya başladım onlar eşimden ayrılamıyor.eşim de normal buluyor yaptıklarını.kime desem bana ayakkabı aldılar diye üzülüyorum deli misin der ama mesele öyle değil işte.neyse kızlar ya kafanızı şişirdim ama patlama noktasındayım o yüzden