günaydin canim... bende testi Türkiyeden 1,5 tlye aldim, ve ilk günden cikmisti... ama hatirlarsan bi cok arkadasimizda teste hemen cikmamisti, bence ya testi bi kac gün sonra tekrarla yada kan testi yaptir... belirtiler gebelik belirtisi eee reglde gelmedi.... insallah hamilesindir canim...
günaydin kizlar.....
ay size birsey sorcam ben simdi 11+3 haftalik hamileyim ya... iki gün önceden farkettim meme uclarinda beyazliklar var, sivi degil ama beyaz tek ucunda. sabah du$ aldim giyinirken baktim yine vardi... akintilar olabilceni duymustum ama daha erken degilmi ????
ayyyy bende istiyorummmmm... cok sevindim senin adina.... benim daha 1bucuk- 2 ayim var tekmeleri hissetmeme...
bu arada isim düsünmedinizmi daha... biz valla basladik aramaya, cinsiyetini ögrenir ögrenmez koycam ismini, ailede bi sürü hamile var, tam giderler bizim beyendigimiz ismi koyarlar diye... bastan diycem herkeze bebeyin ismi bu olcak.... kimse koymasin 🙂
günaydin canim... bende testi Türkiyeden 1,5 tlye aldim, ve ilk günden cikmisti... ama hatirlarsan bi cok arkadasimizda teste hemen cikmamisti, bence ya testi bi kac gün sonra tekrarla yada kan testi yaptir... belirtiler gebelik belirtisi eee reglde gelmedi.... insallah hamilesindir canim...
isim konusunda bi anlaşmaya varamadık henüz.ama madem hamile çok sen hemen karar ver bence.emine ya çok başka bi duyguydu tekmesi.onlardan tekme yemek de güzel 🙂