A ayşegüüll Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2010 #891 yns_ysmn' Alıntı: kızlar benim çıkmam lazım biraz işlerim var akşam üstü tekrar girerim canlarım benimmmmmm Genişletmek için tıkla ... güle güle canımmm
yns_ysmn' Alıntı: kızlar benim çıkmam lazım biraz işlerim var akşam üstü tekrar girerim canlarım benimmmmmm Genişletmek için tıkla ... güle güle canımmm
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #892 meryem214434' Alıntı: tatlıcadım dileğim yağmur hg hepiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım saol...
meryem214434' Alıntı: tatlıcadım dileğim yağmur hg hepiniz Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canım saol...
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #895 meryem214434' Alıntı: tatlıcadım dileğim yağmur hg hepiniz Genişletmek için tıkla ... hosbuldum canım sen nasılsın bebısımız nasıl uzuyomu annesını?
meryem214434' Alıntı: tatlıcadım dileğim yağmur hg hepiniz Genişletmek için tıkla ... hosbuldum canım sen nasılsın bebısımız nasıl uzuyomu annesını?
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2010 #897 dilegimmm' Alıntı: iyiyim şükür, saldım kendimi hiçbişi yapmıyorum :meri: Genişletmek için tıkla ... ohh tembel şeyy seni şak şaka iyi yapmışın boşverrr tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlar ııyım kalktım tembellık yaptım bugun🙂bı bakayım kızlar napıyo dedım bıraz konusayım cıkıcam evı toparlayacagım bıraz sonra belım agrıyo ters yatmısım galıba..... Genişletmek için tıkla ... ayy canım geçmiş olsunn ygmr06' Alıntı: sustu yine herkez Genişletmek için tıkla ... gülümm kaçkere selam cerdim sana niye almıyosunn selamımı yaa küsmüyüxz yoksa
dilegimmm' Alıntı: iyiyim şükür, saldım kendimi hiçbişi yapmıyorum :meri: Genişletmek için tıkla ... ohh tembel şeyy seni şak şaka iyi yapmışın boşverrr tatlı cadım' Alıntı: hosbulduk kızlar ııyım kalktım tembellık yaptım bugun🙂bı bakayım kızlar napıyo dedım bıraz konusayım cıkıcam evı toparlayacagım bıraz sonra belım agrıyo ters yatmısım galıba..... Genişletmek için tıkla ... ayy canım geçmiş olsunn ygmr06' Alıntı: sustu yine herkez Genişletmek için tıkla ... gülümm kaçkere selam cerdim sana niye almıyosunn selamımı yaa küsmüyüxz yoksa
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #898 dilegimmm' Alıntı: hoşbuldum canım saol... Genişletmek için tıkla ... nasılsın adasım keyfın nasıl?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #899 ygmr06' Alıntı: nasılsınız kızlar Genişletmek için tıkla ... ıyıyım ben yagmur sen nasılsın ık defa konusuyoruz senınle nekadarlık evlısın?
ygmr06' Alıntı: nasılsınız kızlar Genişletmek için tıkla ... ıyıyım ben yagmur sen nasılsın ık defa konusuyoruz senınle nekadarlık evlısın?
dilegimmm Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #900 tatlı cadım' Alıntı: nasılsın adasım keyfın nasıl? Genişletmek için tıkla ... keyfim gayet yerinde bide umudum var bildiğin gibi 🙂 bekliyorum 16 mayısı özlemle 🙂
tatlı cadım' Alıntı: nasılsın adasım keyfın nasıl? Genişletmek için tıkla ... keyfim gayet yerinde bide umudum var bildiğin gibi 🙂 bekliyorum 16 mayısı özlemle 🙂