selam kızlar....bugun doktorda randevumuz vardı bıldıgınız gibi........allaha çok şükür hersey yolundaymıs bebısımıde gordum normalmıs gelısmesı......ılk karsılasmamızdı tabıkı cok küçük oldugundan cok net goremedım ama orda olması bıle fazlasıyla yettı🙂gelısmeler boyle sımdılık hersey ıyı kızlar yanı....yarın sabah tatıle gıdıyoruz..bır hafta yokum kendınıze ıyı bakın hoscakalın.....
selam kızlar....bugun doktorda randevumuz vardı bıldıgınız gibi........allaha çok şükür hersey yolundaymıs bebısımıde gordum normalmıs gelısmesı......ılk karsılasmamızdı tabıkı cok küçük oldugundan cok net goremedım ama orda olması bıle fazlasıyla yettı🙂gelısmeler boyle sımdılık hersey ıyı kızlar yanı....yarın sabah tatıle gıdıyoruz..bır hafta yokum kendınıze ıyı bakın hoscakalın.....
bugun kayınpeder işten geldi ve yuzunu yıkadı yıkarkende her yeri batırdı adam oturduktan sonra bana bi bardak su getir dedi bende kalktım doldurdum ve vermeye giderken batırdıgı yerlerden gecerken kaydım kayınvalidelerim koştu korktulqr bişi oldu diye bende korkudan aglamaya başladım tek korkumda bebişime bişeyin olmasıydı allaha sukurki kanamam olmadı bi yerimde agrımadı ama sinirlendim niye diyecek olursanız ben düştügümde kayınpederin tek söyledigi şuydu '40 yılda bi bir bardak su istedik senden ondada düştün ' adam kalkıp nasılsın bişeyin oldumu diye sormadı