Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

herkese hayırlı cumalar kızlar
herkese günaydın
sabırsızım seni merak etmiştim kuşum...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah son ayındır bu ay

günaydın cnm boşver üzülme sen tatili güzel gecirmeye bak tatil dönüşü 3 kişi olacaksınız 🙂

canlarım benim, hepinize teşekkür ederim, desteğiniz için🙂
dediğiniz gibi inşallah bu son ayımdır
tatil dönüşü dinlenmiş olarak başlayacağımız sıkı bir çalışmadan sonra 3-5 kişilik aile oluruz inşallah🙂
eminegelin inşallah dediğin gibi 05.08 de sizlere güzel haberler verebilirim.

hepinizi kocaaamaaaaaaan öpüyorum🙂

şükür bende iyim cnm benimde arada sancılar oluyor doktor normal dedi cok sıcaksa insanı halsiz bırakıyor bazen oluor bende de kilo aldım göbüşümde cıktı herkez senin göbüşün büyük olacak diyor 4 aylık gibi duruyor diyorlardı 3 aylıkken artık sen düşün 🙂 yaniii

merhaba arkadaşlar yeni geldim ben sizler gibi bebiş istiyorum bu siteyi çok sevdim

hosgeldin aramiza... ee anlat bakalim, kac senelik evlisin, ne zamandir bebek istiyorsun...v.s......

hay masallahhh 🙂 benim disardan pek belli degildi ama 3-4 gündür baya büyüdü... ay benimde cok büyük olcak zaten yapimda iri... BMI hesabimi ne var ona göre ben 10-15 kilo almam en iyisiymis... 15 kilodan fazla alirsam artik popoda birikir.... 14. haftadan sonra burda hamilelere Jimnastik var, doktora sorup oraya gitmeyi düsünüyorum... bide her firsatta yürüyüs yapiyorum kocamla... ben bütün gün i$ yerinde oturdugum icin cok dikkat etmeliymisim...:esra: sancilar banada ugruyor ara ara, alistim artik 🙂 $u yazi bi atlatsak rahatlariz insallah.....

topladım canım. sadece diş fırçası, şarj aleti gibi geiderken koymam gereken şeyler kaldı.
yaa istanbul yine yğmurlu. inşallak kıbrıs ta öyle olmaz.
yaz mevsimini yaşamak istiyorum artık 🙂

buraya gönder yagmurlari,,,, burasi cooookkkk sicak... erimek üzereyim 🙂
kibris sicaktir yaaaa.... ayyy hemen sanal alemde hemde reelde herkez tatile cikiyor bi ben kalcam 🙂 simdi ben depresyona girimmi girmiyimmi????