Tatlım ben çıkıyorum kociş izin kağını imzalatmış müdür yardımcısı da gelmiş, tatil hazırlıklarına başlayım biz artık, ben yine bi ara girerim, çok öpüyorum özlicem sizi yaaaa ..
oyyy kuzum benim hayirlisi olsun, moral bozmak yok. bu ay iyi bi calisiyorsunuz insallah 05.08 de, ki bu benim cok sevdigim bi tarih, iyi haberler aliyoruz.... simdi sen tek bomba gibi gececek tatilini düsün.....
bu arada herkeze günaydin kizlar,, hayirli cumalar.....
canlarım benim, hepinize teşekkür ederim, desteğiniz için🙂
dediğiniz gibi inşallah bu son ayımdır
tatil dönüşü dinlenmiş olarak başlayacağımız sıkı bir çalışmadan sonra 3-5 kişilik aile oluruz inşallah🙂
eminegelin inşallah dediğin gibi 05.08 de sizlere güzel haberler verebilirim.
bebis iyi sanirim... ama bugün cookk halsisimm, sicakdan galiba....canim yaa benim karnim 3-4 gündür cok $i$ birden öyle $i$ermiki?? göbeyimin etrafida ara sira sanciyor, rahim büyüyor sanirim... sen nasilsin canim, kilo falan aldinmi?? ben patrona söylemedim 12haftaya kadar yolu varmis.. daha 1 haftam var 🙂
şükür bende iyim cnm benimde arada sancılar oluyor doktor normal dedi cok sıcaksa insanı halsiz bırakıyor bazen oluor bende de kilo aldım göbüşümde cıktı herkez senin göbüşün büyük olacak diyor 4 aylık gibi duruyor diyorlardı 3 aylıkken artık sen düşün 🙂 yaniii
şükür bende iyim cnm benimde arada sancılar oluyor doktor normal dedi cok sıcaksa insanı halsiz bırakıyor bazen oluor bende de kilo aldım göbüşümde cıktı herkez senin göbüşün büyük olacak diyor 4 aylık gibi duruyor diyorlardı 3 aylıkken artık sen düşün 🙂 yaniii
hay masallahhh 🙂 benim disardan pek belli degildi ama 3-4 gündür baya büyüdü... ay benimde cok büyük olcak zaten yapimda iri... BMI hesabimi ne var ona göre ben 10-15 kilo almam en iyisiymis... 15 kilodan fazla alirsam artik popoda birikir.... 14. haftadan sonra burda hamilelere Jimnastik var, doktora sorup oraya gitmeyi düsünüyorum... bide her firsatta yürüyüs yapiyorum kocamla... ben bütün gün i$ yerinde oturdugum icin cok dikkat etmeliymisim...:esra: sancilar banada ugruyor ara ara, alistim artik 🙂 $u yazi bi atlatsak rahatlariz insallah.....
topladım canım. sadece diş fırçası, şarj aleti gibi geiderken koymam gereken şeyler kaldı.
yaa istanbul yine yğmurlu. inşallak kıbrıs ta öyle olmaz.
yaz mevsimini yaşamak istiyorum artık 🙂
topladım canım. sadece diş fırçası, şarj aleti gibi geiderken koymam gereken şeyler kaldı.
yaa istanbul yine yğmurlu. inşallak kıbrıs ta öyle olmaz.
yaz mevsimini yaşamak istiyorum artık 🙂