Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiyim canim, $u sicaklarda olmasa dahada iyi olcam 🙂 bende bildigin gibi ya bi degisiklik yok.. sen neler yapiyorsun`?
Dimi yaa,cok sicak.Ramazanda serin olur insallah.Masallah canim,Allah bozmasin.
Benimde ne olsun iste.Dün ev Dr umda terminim vardi.Gitmisken tüp bebek merkezindeki Dr un önerdigi metformin ismindeki ilac hakkindaki fikirlerini sorayim dedim.O da bu ilaci almami tavsiye etti.Yalniz kan sekerini düsürdügü icin bol bol yemen lazim yoksa Unterzuckerung olursun dedi.Ramazandan sonra baslamami tavsiye etti.Önce gelirsin kan aliriz,böbreklerine bakariz dedi.Böbreklerde sorun cikarsa bu ilac alinamazmis.Yan etkileri hakkindada rahatlatti beni.Bir hastam vardi,hatta o da türktü,bu ilaci kullandi ve hamile kaldi dedi.Jinekologuma da termin yaptim ama agustos un 18 ine verdi.Yumurta takibi yaptirmayi düsünüyorum.Önümüzdeki hafaya kadar Heidelberg e kan göndermistik ya,oradanda cevap bekliyorum.Bu ayin sonunda birde endokrinologede terminim var,sonrada trioid icin kontrolüm.Anliyacagin millet izine gider,ben izinimi Dr larda geciriyorum.

Eminecim,ben cikiyorum tatlim.Oglumun Kieferorthopäde de termini var,oraya götürecem.Kendine ve bebisine iyi bak.Oglumun selam i var bu arada.Görüsürüz...

bosver canim sende seneye bomba gibi bi tatil yaparsin... demekki ilac iyi iki doktorda kullan dedigine göre, yine sen gördügün gittigin her doktora sor... 18 agustosda baya varmis yaa.. cok gec termin veriyorlar... herseyin hayirlisi yaa... bebeyin olunca ve buyüyünce anlatirsin ben senin icin suna gittim buna gittim diye🙂

herkese günaydın.
öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.

ben hala regli olmadım ama ağrılarım çok arttı. geldi gelecek.
test yapmadım. negatif görmeye gücüm yok🙁