Canım süremi konuyor, ben bilmiyorum valla başladım işte bittiği zaman bilmiyorum kiii... İşte geçen cuma başlamıştım, canım sen kendini sıkıntıya sokma okurum ben azar azar bittiği zaman bitsin...
canım bılmıyorum ama dualamak ıcın o süre galıba...........olsun ıstersen azcık alayım 10 tanecık sımdılık ama tatıl donusu okuyabılırım cumartesı gıdıyoruz cunku bı 10gun sonra okusam olur dersen 10 tane alayım....cok az olucak ama canım aysegulunkını de daha bıtıremedım anca okurum ben....kusura bakma olurmuuuu
canım bılmıyorum ama dualamak ıcın o süre galıba...........olsun ıstersen azcık alayım 10 tanecık sımdılık ama tatıl donusu okuyabılırım cumartesı gıdıyoruz cunku bı 10gun sonra okusam olur dersen 10 tane alayım....
C.tesi bizde gidiyoruz 1 haftalığına, tatil dönüşü konuşuruz bitmemişse okursun canım olmazsa.. ama sanırım bitiririm... kusur olurmu canım ne demek yinede Allah razı olsun... dua et yeter sen.. 🙂
bende bebeyim olmadan hamile kalirsim hamileliyim boyu yasin okicam ve hayir yapcam diye adak adamistim... bi hafta sonlari okuyabiliyorum onuda...bide bi huyum var tecvit ögrenmistim okurken illa tecvitli okicam diye sorluyorum kendimi 4 sayfadan sonra yoruluyorum.......
Akinti normal canim, bende pek olmadi ama, oldugunda arastirmistim... normalmis 🙂
hb lalezarcım.tatlıcadım akıntım oldu hem de yeşil akıntı.doktora sordum idrar yollarından mı yoksa rahimden mi diye sordu o da.şaşırdım ben de bilmiyorum dedim.
Valla yarıya yaklaştım şimdi tam sayıyı bilmiyorum ama, ne kadar istersen okuyabilirsin sende, sevinirim, hamilelirin duası daha makbulmuş hem öyle değil mi ? 🙂