Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Yarın bebişi görmeye mi gideceksiniz, ayyy kıyamam canım yaaa inşallah iyidir...

en kısa zamanda soyle valla soylemezsen yoksa dıyecek adam emıne kılomu aldın ne🙂evet yarın kontolumuz var bırde tatıle cıkacagız gıtmeden ogreneyım dedım nasılmıs bızım yavru🙂valla kalp atısını duyarız galıba test ısterse kan olur buyuk ıhtımal....bılemıyorum neler yapıcaz yarın....canım 8.haftaya gırecegız ıkı gun sonra....

Seninde müburak olsun canım, sağol canım idare ediyorum işte.. sen nasılsın..
ıyıyım canım bende sagol ugrasıyorum neyaptın sen ıznın devam edıyor degılmı?bu arada sınav sonucun ne oldu?ben 3e gectım bılıyırmusun......artık bıttı yaaaa cok mutlu oldum sorma dersı verınce.....

Yolcu uçağının tuvaletinde doğum yapan Hintli kadın, kurtulmak için bebeğini tuvaletin deliğine itmeye çalıştı.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com😱ffice😱ffice" /><o😛></o😛>

Hint basını, bebeğin dün Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'dan havalanan uçak Hindistan'ın kuzeyindeki Amritsar havaalanına indikten sonra tuvalette sıkışmış halde bulunduğunu yazdı.<o😛></o😛>
Doktorlar, küçük testere yardımıyla bebeğin başının tuvaletten kurtarıldığını ancak durumunun kritik olduğunu açıkladı.<o😛></o😛>
Uçak havaalanına indikten ve yolcular uçaktan ayrıldıktan sonra Türkmenistan Havayolları şirketinin mürettebatının bebeği fark etmesinin ardından 22 yaşındaki Hintli annenin havaalanında yakalandığı belirtildi.<o😛></o😛>
Gazeteler, bekar annenin tıp öğrencisi olduğunu ve yurtdışındaki eğitimini tamamladıktan sonra Hindistan'a döndüğünü yazdı.<o😛></o😛>

Valla canım benim sınav zamanını biliyorsun işte tam düşük zamanına denk gelmiş ve çalışamamıştım, ama buna rağmen 2 tane dersimi vermişim, buna bile o kadar esvindim ki, bütünmeyemeye kaldı 7 ders şimdi bunlardan 5 tanesini verebilirsem 3 e gecebilirim ki hiç umudum yok, muhtemelen 2 de çift dikiş olucak..

Senin adına çok seivndim canım ne güzel 3. sınıfsın artık. ahh bende görecekmiyim o günleri..

kilo aldinmi diyemez, cünkü öyle derse benim depresyona gircemi biliyor 🙂
adam izine gitcek o geleseye kadar benim karin $i$er zaten, geldigine aynen mefta 🙂 en gec yarin söylerim artik... dedimya heycanim kalmadi firsatini buldummu hemen söyliyebilirim 🙂
8 hafta masallah seninkide büyümüs artik... yarin ultrasonda görürsün bebeyini 🙂 ben telefonun ekranina koydum resmini her an bakiyorum bebeyime... (görmemisin oglu olmus..... hesabi) 🙂)