Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

benim normal karnım ağrıyor ve hep öyle olmuştur, yani kasık ağrım yok.
sizlerin de mi öyleydi ki?

benim regl olmadan 1 hafta önce baslardi hem kasik hem karin agrisi... hamile kaldigim ayda öyle oldu ayni regl belirtisi gibi hem kasik hem karin agrisi... hatta yüzümde bide sivilce cikmisti, 100% adet olcam demistim 🙂 kismet iste..... kiz simdi onlari düsünme agrilarin baslicak yine 🙂 az kaldi sabret......

evtt berranurcum bendede ayni öyleydi, hatta teste ciktigi ve doktorun demesine ragmen 3 gün durmadan "aha geldi " deyip tualete kosuyordum..6-7 haftalarda anca normale döndü...
sorma cnm yaa inşallah bnmde tam normale döener insanın içinde bi endişe oluveriyoo o sancı gelince.hala devam bende ara ara demekki 7.hafta bitene kadar normal ii ozaman rahtladım bende.bide batmalar oluyo mu sende de cnm sağa sola döneken bazen durduk yerde saniyelik

evet düşünüp te çağırmayalım ağrıları 🙂
aman 2 yıl bekledim, 2 gün mü beklemiycem.
sabretcem kıs🙂

evvttt batmalar oluyor, dönerken, aniden, veya birden ayaga kalkinca falan.. hatta bazen batmak ne demek bicak saplaniyor gibi oluyor...

benim normal karnım ağrıyor ve hep öyle olmuştur, yani kasık ağrım yok.
sizlerin de mi öyleydi ki?
cnm bnm feciydi yaa gece uyanmıştım ağrıdan bazen karın bazen kasıtı ağrım epey olmuştu anlayacağın ama karın ağrısıda yaşadım
benimde sol kasığımda batmalar oluyordu şuan yok ama bastırdığımda sızlar gibi oluyor.. adet gecikmemim başka bir nedeni olabilir mi?
canm inş hamileliktendir gecikmen ama tabi başka sebeplerden de olabiliyo normalde reglin düzenliyse büyük ihtimal bebiştendir cnm