ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.711 eminegelin' Alıntı: of ya bi sürü i$... allah sabir ve kolaylik versin... nee 4 günmü gecikti, normalde gecikme oluyormuydu???? olmuyorsa yarin test yap. 5 gün gecmis olcak... Genişletmek için tıkla ... sabırsızım' Alıntı: testkolik🙂 Ranagül bence de test yap. Hayırlısı Allah'tan, dediğin gibi... Genişletmek için tıkla ... 1 kaç gün daha bekleyimde öyle test yapacağım zaten.hayırlısı bakalım.olsa bile çok büyük 1 süpriz olur.tüp bebek yaptıracağız derken normal hamile kalmak mucize olur.ne bileyim.dualarınızda unutmayın canlarım.
eminegelin' Alıntı: of ya bi sürü i$... allah sabir ve kolaylik versin... nee 4 günmü gecikti, normalde gecikme oluyormuydu???? olmuyorsa yarin test yap. 5 gün gecmis olcak... Genişletmek için tıkla ... sabırsızım' Alıntı: testkolik🙂 Ranagül bence de test yap. Hayırlısı Allah'tan, dediğin gibi... Genişletmek için tıkla ... 1 kaç gün daha bekleyimde öyle test yapacağım zaten.hayırlısı bakalım.olsa bile çok büyük 1 süpriz olur.tüp bebek yaptıracağız derken normal hamile kalmak mucize olur.ne bileyim.dualarınızda unutmayın canlarım.
eminegelin Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.712 sabırsızım' Alıntı: testkolik🙂 Ranagül bence de test yap. Hayırlısı Allah'tan, dediğin gibi... Genişletmek için tıkla ... sizin yüzünüzden cocugum catlak olcak, ben catlak cocuk catlak... yazik bu dünyaya 🙂
sabırsızım' Alıntı: testkolik🙂 Ranagül bence de test yap. Hayırlısı Allah'tan, dediğin gibi... Genişletmek için tıkla ... sizin yüzünüzden cocugum catlak olcak, ben catlak cocuk catlak... yazik bu dünyaya 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.713 kizlar ben kendime yigcek birseyler almaya gidiyorum.. hic biyere kaybolmayin....
ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.714 eminegelin' Alıntı: sizin yüzünüzden cocugum catlak olcak, ben catlak cocuk catlak... yazik bu dünyaya 🙂 Genişletmek için tıkla ... niye çatlak olsun. canım.
eminegelin' Alıntı: sizin yüzünüzden cocugum catlak olcak, ben catlak cocuk catlak... yazik bu dünyaya 🙂 Genişletmek için tıkla ... niye çatlak olsun. canım.
seldosdemir Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.715 eminegelin' Alıntı: sizin yüzünüzden cocugum catlak olcak, ben catlak cocuk catlak... yazik bu dünyaya 🙂 Genişletmek için tıkla ... yapıştırırız merak etme 🙂
eminegelin' Alıntı: sizin yüzünüzden cocugum catlak olcak, ben catlak cocuk catlak... yazik bu dünyaya 🙂 Genişletmek için tıkla ... yapıştırırız merak etme 🙂
ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.716 sabırsızım' Alıntı: yapıştırırız merak etme 🙂 Genişletmek için tıkla ...
eminegelin Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.717 ranagül' Alıntı: niye çatlak olsun. canım. Genişletmek için tıkla ... merakdan catlatiyorsunuz beni 🙂 sabırsızım' Alıntı: yapıştırırız merak etme 🙂 Genişletmek için tıkla ... vayyyyyyy iyi espiriydi 🙂 bu arada cikamadim biri geldi onlari postaladiktan sonra gitcem...
ranagül' Alıntı: niye çatlak olsun. canım. Genişletmek için tıkla ... merakdan catlatiyorsunuz beni 🙂 sabırsızım' Alıntı: yapıştırırız merak etme 🙂 Genişletmek için tıkla ... vayyyyyyy iyi espiriydi 🙂 bu arada cikamadim biri geldi onlari postaladiktan sonra gitcem...
ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.718 eminegelin' Alıntı: merakdan catlatiyorsunuz beni 🙂 vayyyyyyy iyi espiriydi 🙂 bu arada cikamadim biri geldi onlari postaladiktan sonra gitcem... Genişletmek için tıkla ... burdaki muhabbete kadar hiç test yapasım gelmedi.evde test var ama yarın yapayım.
eminegelin' Alıntı: merakdan catlatiyorsunuz beni 🙂 vayyyyyyy iyi espiriydi 🙂 bu arada cikamadim biri geldi onlari postaladiktan sonra gitcem... Genişletmek için tıkla ... burdaki muhabbete kadar hiç test yapasım gelmedi.evde test var ama yarın yapayım.
seldosdemir Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.719 eminegelin' Alıntı: merakdan catlatiyorsunuz beni 🙂 vayyyyyyy iyi espiriydi 🙂 bu arada cikamadim biri geldi onlari postaladiktan sonra gitcem... Genişletmek için tıkla ... bak yaaa, sen iki canlısın artık. kim geldiyse kov gitsin🙂
eminegelin' Alıntı: merakdan catlatiyorsunuz beni 🙂 vayyyyyyy iyi espiriydi 🙂 bu arada cikamadim biri geldi onlari postaladiktan sonra gitcem... Genişletmek için tıkla ... bak yaaa, sen iki canlısın artık. kim geldiyse kov gitsin🙂
ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.720 benim çıkmama gerkiyor canlar.tekrar göüşmek üzere.sanki ne iş yapacaksam sularda kesik.hayırlısı .Allah'a emanet olun.dualarınızda unutmayın.
benim çıkmama gerkiyor canlar.tekrar göüşmek üzere.sanki ne iş yapacaksam sularda kesik.hayırlısı .Allah'a emanet olun.dualarınızda unutmayın.