h.b.bende sabaha kadar kulak ağrısı ,baş ağrısı.
taşınacağız ev topluyoruz,daha doğrusu topluyorum.yardım edecek kimse yok.1 yandan el işi yetiştiriyorum.ne bileyim.
h.b.bende sabaha kadar kulak ağrısı ,baş ağrısı.
taşınacağız ev topluyoruz,daha doğrusu topluyorum.yardım edecek kimse yok.1 yandan el işi yetiştiriyorum.ne bileyim.
ay canim kolay gelsin... tasinmak insani cok yoruyor yaaa... bi kac sene sonra bizde ev degistircez aklima geldikce stresse giriyorum.... yavas yavas yap artik.... yanliz oldunmu zor....
ay canim kolay gelsin... tasinmak insani cok yoruyor yaaa... bi kac sene sonra bizde ev degistircez aklima geldikce stresse giriyorum.... yavas yavas yap artik.... yanliz oldunmu zor....
normalde aslında daha var ama evi sattık yeni evde hala yapılıyor.evi sattığımız kişilerle pazarlık yaparken anlaşmamıza rağmen çıkın diyorlar.evimize gidene kadar eşyaları başka yere koyacağız.can sıkıntısı anlayacağın.
canım benim, sana cevap yazarken bağlantı koptu ve bir süre giremedim.
Allah sabır versin. seni o kadar iyi anlıyorum ki.
biz de 2 ay önce şılama yapmıştık. ben olumsuz sonuca da alıştırmıştım kendimi aklımca ama tutmayınca eşimle birbirimize sarılıp dakikalarca ağladık. çok zor bir durum.
ağlamak istiyorum 🙁
normalde aslında daha var ama evi sattık yeni evde hala yapılıyor.evi sattığımız kişilerle pazarlık yaparken anlaşmamıza rağmen çıkın diyorlar.evimize gidene kadar eşyaları başka yere koyacağız.can sıkıntısı anlayacağın.
hiç 1 belirti yok.arada kasığım ağrıyor.ama zannetmiyorum.çünki eşim 28 gün yoktu.adete 1 hafta kala 1 şeyler oldu.gerçi Rabbim bilir.yumurtlamaydı hepsi geçtikten sonra oldu.1'de geçen ay adet olmak için ilaç kullanmıştım.kullandığımda diğier ay 1 kaç önceden olurdum.bu ay tık yok.hayırlısı Allah'tan.