Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs azade ................................. 6 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
tweety8378 .....................7 Mayıs Ayşegülll ........................8 Mayıs bilgemelek .....................9 Mayıs gül melek .......................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs lara ................................. 14 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs Nur85 ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sevilay76 ......................25Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
yaa kıslarr buarada ben bugün elimdeki son ovulasyon testini deenemek amaçlı bi yapiim dedim ve ikinci çizgi gayet koyu çıktı noluyoo yaa ben doktora gideli 10gün oldu ve dotor ozaman çatlamak züere demişti yoksa daha yeni mi çatlıcakk neler oluyo yaa kafama karıştı ben zaten doktordan geldiğim gün yaptığımda koyu çizgileri görmüştümmmm diğeri kadar koyu değil ama bariz pozitif gibi duruyooo yaaa
yaa kıslarr buarada ben bugün elimdeki son ovulasyon testini deenemek amaçlı bi yapiim dedim ve ikinci çizgi gayet koyu çıktı noluyoo yaa ben doktora gideli 10gün oldu ve dotor ozaman çatlamak züere demişti yoksa daha yeni mi çatlıcakk neler oluyo yaa kafama karıştı ben zaten doktordan geldiğim gün yaptığımda koyu çizgileri görmüştümmmm diğeri kadar koyu değil ama bariz pozitif gibi duruyooo yaaa
teşekkür ederim nurum.hayırlı olsun.
bence ovülasyon testlerine pek takma.yanlış olabiliyorlarmış gebelik testleri gibi.sen çalışmaya devam et sonra da hasbünallah ve ni'mel vekil fe ni'mel mevla ve ni'mennasir
teşekkür ederim nurum.hayırlı olsun.
bence ovülasyon testlerine pek takma.yanlış olabiliyorlarmış gebelik testleri gibi.sen çalışmaya devam et sonra da hasbünallah ve ni'mel vekil fe ni'mel mevla ve ni'mennasir
haklısın cnmm zaten doğru olduklarını hiç düşünmüyom ne biliiim koyu koyu görünce heyecanlandım birden ayy gebelikte ikinci öçizgiyi görmek ne heyecanlıdır kimbilirr inşş nasip olurrr
ne bilem bacım yaaaa acaba iknici mi yumrutlucammm
ha hayırlıs olsun artık napalımm bidah çalışırızz yaa kocişte grip oldu antibiyotik alıyoo aman yaa neyse vardır bi hayırr
haklısın cnmm zaten doğru olduklarını hiç düşünmüyom ne biliiim koyu koyu görünce heyecanlandım birden ayy gebelikte ikinci öçizgiyi görmek ne heyecanlıdır kimbilirr inşş nasip olurrr