Yaptım, son testimi de dün harcadım ama yok daha, dedimya kasık ağrısı olur biraz diye, akşam biraz biraz başladı, sanırım yarın yada öbür gün gelir,
Ama bizim sadece 2 günümüz var, ondan sonra bizim iş zor biraz belki biz kez daha çalışırsak kısmet bakalım, tutacaksa bir kerede tutar zaten..
ay kizlar dün cok kötü bi aksam ve gece gecirdim... Tuaete cikamadim... vücüdum buz gibi oldu, ayaklarim bacaklarim agridi sizladi, gece hemen hemen hic uyumadim, zaten cogu zaman WC deydim, sabah mesayi basladiginda ben daha evde Tualetteydim,zafer benim oldu ama hala heryerim agriyor 🙂 ayyy bu kadar fenasini ve uzun sürenini ilk defa yasadim. ben bidaha kati seyler yemem 🙂
öncelikle beni catlatmadigin icin cok tsk ederim 🙂
insallah regl olmassin yaa, olursanda belki senin yumurcakda gelmek icin tatili bekliyordur? benim daha ümidim bitmedi insallah aksam regl olmicaksin...
Amin canim... aklima sabah kitaba bakmak geldi... orda sabah ac karna sicak su veya sicak elma suyu icin yasiyordu, sicak su ictim artik o mu iyi geldi bilmiyorum... yoksa hayatta calisamazdim bugün....
Amin canim... aklima sabah kitaba bakmak geldi... orda sabah ac karna sicak su veya sicak elma suyu icin yasiyordu, sicak su ictim artik o mu iyi geldi bilmiyorum... yoksa hayatta calisamazdim bugün....
öncelikle beni catlatmadigin icin cok tsk ederim 🙂
insallah regl olmassin yaa, olursanda belki senin yumurcakda gelmek icin tatili bekliyordur? benim daha ümidim bitmedi insallah aksam regl olmicaksin...
ay sorma yaa erkekler daha nasik ve narin oluyorlar.... oda stress yapiyor olabilir.. yumurtlama gününü falan söyleme en iyisi... benimkide cok stress yapiyordu... simdede bana stress yaptiriyor 🙂