berranur Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #8.601 ayyüzlü nasıl oldun cnm ufak kanamn vardı geçmiştir inş cnm kaç haftaık oldun sen kalp atışlarını duydunuz cnm
ayyüzlü nasıl oldun cnm ufak kanamn vardı geçmiştir inş cnm kaç haftaık oldun sen kalp atışlarını duydunuz cnm
ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.603 iyi geceler, inşallah hepiniz iyisinizdir. duaya şuan çok ihtiyacım var.dualarınızda unutmayın.
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.604 dentnurse' Alıntı: tatlı cadım nasılsın ordamısın Genişletmek için tıkla ... burdayım canım kac gundur gıremedım gecmıs sayfalara goz atıyordum nasılsın? ranagül' Alıntı: iyi geceler, inşallah hepiniz iyisinizdir. duaya şuan çok ihtiyacım var.dualarınızda unutmayın. Genişletmek için tıkla ... dualarımız senınle nerdesın basladımı hazırlıklar canım?
dentnurse' Alıntı: tatlı cadım nasılsın ordamısın Genişletmek için tıkla ... burdayım canım kac gundur gıremedım gecmıs sayfalara goz atıyordum nasılsın? ranagül' Alıntı: iyi geceler, inşallah hepiniz iyisinizdir. duaya şuan çok ihtiyacım var.dualarınızda unutmayın. Genişletmek için tıkla ... dualarımız senınle nerdesın basladımı hazırlıklar canım?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.607 dentnurse yukarı bak kıssssssss yazdım ben sana cevappppp
ranagül Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.608 tatlı cadım' Alıntı: burdayım canım kac gundur gıremedım gecmıs sayfalara goz atıyordum nasılsın? dualarımız senınle nerdesın basladımı hazırlıklar canım? Genişletmek için tıkla ... tüp bebeği erteledik,daha doğrusu ertelememiz gerekti.taşınma işimiz var.şuanki stresleri atlatalım öyle dedik.ramazan sonrasını bulur galiba.hayırlısı olsun. dentnurse' Alıntı: kızlar nerdesiniz yaaa kise yazmıyor neden ki Genişletmek için tıkla ... burdayım canım.nasılsın.
tatlı cadım' Alıntı: burdayım canım kac gundur gıremedım gecmıs sayfalara goz atıyordum nasılsın? dualarımız senınle nerdesın basladımı hazırlıklar canım? Genişletmek için tıkla ... tüp bebeği erteledik,daha doğrusu ertelememiz gerekti.taşınma işimiz var.şuanki stresleri atlatalım öyle dedik.ramazan sonrasını bulur galiba.hayırlısı olsun. dentnurse' Alıntı: kızlar nerdesiniz yaaa kise yazmıyor neden ki Genişletmek için tıkla ... burdayım canım.nasılsın.
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.609 cıkıyorum ben ıyı geceler...ranacım dualarım senınle tatlım allahım yardımcın olsun ınsallah hersey süpperrr gıder hayırlı haberler alırız senden....dentnurseeeeeee denk gelırız ınsallah tekrar hoscakalllll
cıkıyorum ben ıyı geceler...ranacım dualarım senınle tatlım allahım yardımcın olsun ınsallah hersey süpperrr gıder hayırlı haberler alırız senden....dentnurseeeeeee denk gelırız ınsallah tekrar hoscakalllll
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8.610 ranagül' Alıntı: tüp bebeği erteledik,daha doğrusu ertelememiz gerekti.taşınma işimiz var.şuanki stresleri atlatalım öyle dedik.ramazan sonrasını bulur galiba.hayırlısı olsun. burdayım canım.nasılsın. Genişletmek için tıkla ... sımdı gordum yazını canım hayırlısı olsun.....haklsıısn stressız ortamda daha ıyı olur zaten rahatlayın hem fızıksel olarak hemde beyın olarak gunler zaten cabuk gecıyor.....gorusuruzzzz
ranagül' Alıntı: tüp bebeği erteledik,daha doğrusu ertelememiz gerekti.taşınma işimiz var.şuanki stresleri atlatalım öyle dedik.ramazan sonrasını bulur galiba.hayırlısı olsun. burdayım canım.nasılsın. Genişletmek için tıkla ... sımdı gordum yazını canım hayırlısı olsun.....haklsıısn stressız ortamda daha ıyı olur zaten rahatlayın hem fızıksel olarak hemde beyın olarak gunler zaten cabuk gecıyor.....gorusuruzzzz