LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.411 eminegelin' Alıntı: insallah olmaz.. sen yarin sabaha testi hazirla..🙂 merak etme bi gün kaldimi heycanlanirsin 🙂 sen test yap canim.. belki bu ay agri olmicaktir.... Genişletmek için tıkla ... Aslında doğru söylüyorsun, hamile kaldığım ay da hiç kasık ağrım olmamıştı..
eminegelin' Alıntı: insallah olmaz.. sen yarin sabaha testi hazirla..🙂 merak etme bi gün kaldimi heycanlanirsin 🙂 sen test yap canim.. belki bu ay agri olmicaktir.... Genişletmek için tıkla ... Aslında doğru söylüyorsun, hamile kaldığım ay da hiç kasık ağrım olmamıştı..
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.412 eminegelin' Alıntı: yok canim daha olmamis, bel agrisi varmis... Genişletmek için tıkla ... 2 gün geçmiş, bel ağrısı oa hamilelik belirtisi olabiliyor, benim acayip ağrımıştı, bel karın kasık ağrısından uyku uyuyamamıştım...
eminegelin' Alıntı: yok canim daha olmamis, bel agrisi varmis... Genişletmek için tıkla ... 2 gün geçmiş, bel ağrısı oa hamilelik belirtisi olabiliyor, benim acayip ağrımıştı, bel karın kasık ağrısından uyku uyuyamamıştım...
seldosdemir Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.413 ygmr06' Alıntı: kızlar yazılarmı gelmiyor yoksa konuşmuyormusunuz Genişletmek için tıkla ... bilmem arada ben bişeyler zırvalıyorum ama ... 🙂
ygmr06' Alıntı: kızlar yazılarmı gelmiyor yoksa konuşmuyormusunuz Genişletmek için tıkla ... bilmem arada ben bişeyler zırvalıyorum ama ... 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.414 ygmr06' Alıntı: heyecanlanmaman daha iyi ben şimdi hem gerginim hemde merak ediyprum Genişletmek için tıkla ... Bak canım stres yumurtaları taş gibi sertleştiriyor ve çatlamamasına ayrıcada spermi içine alamamasına neden oluyormuş, ne kadar kendini relax tutarsan senin ve yumuntan için o kadar iyi olacaktır unatma..
ygmr06' Alıntı: heyecanlanmaman daha iyi ben şimdi hem gerginim hemde merak ediyprum Genişletmek için tıkla ... Bak canım stres yumurtaları taş gibi sertleştiriyor ve çatlamamasına ayrıcada spermi içine alamamasına neden oluyormuş, ne kadar kendini relax tutarsan senin ve yumuntan için o kadar iyi olacaktır unatma..
ygmr06 Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.415 ya kızlar bişey diyimmi ben sanki soğuyorum gibi ya psikolojik olarkmıdır
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.416 sabırsızım' Alıntı: bilmem arada ben bişeyler zırvalıyorum ama ... 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aynen..
sabırsızım' Alıntı: bilmem arada ben bişeyler zırvalıyorum ama ... 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aynen..
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.417 ygmr06' Alıntı: ya kızlar bişey diyimmi ben sanki soğuyorum gibi ya psikolojik olarkmıdır Genişletmek için tıkla ... Yağmurcum sen birazdan psikolojik olarak doğum bile yapacak gibisin, bu ne heyecan yaaa ..
ygmr06' Alıntı: ya kızlar bişey diyimmi ben sanki soğuyorum gibi ya psikolojik olarkmıdır Genişletmek için tıkla ... Yağmurcum sen birazdan psikolojik olarak doğum bile yapacak gibisin, bu ne heyecan yaaa ..
eminegelin Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.418 LALEZAR' Alıntı: 2 gün geçmiş, bel ağrısı oa hamilelik belirtisi olabiliyor, benim acayip ağrımıştı, bel karın kasık ağrısından uyku uyuyamamıştım... Genişletmek için tıkla ... evtt yaaa kasik ve karin agrisi bendede cok fenaydi.... ygmr06' Alıntı: ya kızlar bişey diyimmi ben sanki soğuyorum gibi ya psikolojik olarkmıdır Genişletmek için tıkla ... neden soguyorsun???
LALEZAR' Alıntı: 2 gün geçmiş, bel ağrısı oa hamilelik belirtisi olabiliyor, benim acayip ağrımıştı, bel karın kasık ağrısından uyku uyuyamamıştım... Genişletmek için tıkla ... evtt yaaa kasik ve karin agrisi bendede cok fenaydi.... ygmr06' Alıntı: ya kızlar bişey diyimmi ben sanki soğuyorum gibi ya psikolojik olarkmıdır Genişletmek için tıkla ... neden soguyorsun???
ygmr06 Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.419 eminegelin' Alıntı: evtt yaaa kasik ve karin agrisi bendede cok fenaydi.... neden soguyorsun??? Genişletmek için tıkla ... çocuk durumundan istiyorum ama öylesine gibi sanki şuandaki durumum psikolojik olarakmıdır
eminegelin' Alıntı: evtt yaaa kasik ve karin agrisi bendede cok fenaydi.... neden soguyorsun??? Genişletmek için tıkla ... çocuk durumundan istiyorum ama öylesine gibi sanki şuandaki durumum psikolojik olarakmıdır
eminegelin Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2010 #8.420 ygmr06' Alıntı: çocuk durumundan istiyorum ama öylesine gibi sanki şuandaki durumum psikolojik olarakmıdır Genişletmek için tıkla ... psikolojik canim merak etme... ne bebek istiyorum diye düsün ne istemiyorum diye düsün, insallah hamile kaldinmi zaten gecer bunlar....
ygmr06' Alıntı: çocuk durumundan istiyorum ama öylesine gibi sanki şuandaki durumum psikolojik olarakmıdır Genişletmek için tıkla ... psikolojik canim merak etme... ne bebek istiyorum diye düsün ne istemiyorum diye düsün, insallah hamile kaldinmi zaten gecer bunlar....