Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kızlar bu gece bir rüya gördüm, hamileydim, karnm burnumda ve kucağımad bir bebek alıyordum, eşim ve annem yanımda, sanırım yeğenimin oğluydu ona benziyordu, ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN..

bir yıl köle gibi çalışıp ta topu topu iki hafta iznimiz de olsun bea🙂
hatta o iki haftayı peşpeşe kullanmam bile yasakken...
sen de çık canım izne 🙂

genç kız gibi derken? yaşın genç değil mi? nasıl hissediyorsan öyle giy boşver🙂

Kızlar bu gece bir rüya gördüm, hamileydim, karnm burnumda ve kucağımad bir bebek alıyordum, eşim ve annem yanımda, sanırım yeğenimin oğluydu ona benziyordu, ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN..

Hayir olsun.. ayy bende bi rüya gördüm daha dogrusu birsey yasadim, sira benim rüyalar cok gercek oluyor.. 🙂
bi yakisikli fistik gibi biriyle tanisiyormusum, bi gün beraber takiliyoruz, onun kiz arkadaslari bide annesi beni cok beyeniyor.. sonra aksam eve geldigimde kocam aklima geliyor.. daha evli degilmisiz, o türkiyedemis ve beni hic aramip sormuyormus, rüyamdada ikisi arasinda kararsiz kaliyorum.... ayyy bi uyandimm kocam yanimda bebek karnimda... icimdende dedimm ooo evlenmisimde cocugumda olcak 🙂 ama oglanin yüzü hala gözümüm önünde 🙂

😀 çok hoşuma gidiyor o reklamlar..

Eee anladığıma göre senin patron hala hamile olduğnu bilmiyor haaaa.. yılan hikayesine döndü valla senin bu iş..

sorma kizzz adam beni konustutturmuyor 🙂 ama heycanimda korkumda gecti pat diye söylicem 🙂