Kızlar bu gece bir rüya gördüm, hamileydim, karnm burnumda ve kucağımad bir bebek alıyordum, eşim ve annem yanımda, sanırım yeğenimin oğluydu ona benziyordu, ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN..
Kibrismiiiii yaaa nedir bu türklerdeki tatil sevdasi 🙂 herkez gidiyor bi ben kaliyorum....
patrona söylemedim.. daha dogrusu o söyletmedi... anladi galiba, cuma kac kere yanina gittiysem ya telefonu aldi eline ya kendi birseyler dedi beni konusturmadi 🙂 heycanim gecti kizzz bugün catlasada patlasada söylerim artik... bugünde öyle bi giyindimmki genc kiz gibi, hic anne olcak tip yok 🙂
Kızlar bu gece bir rüya gördüm, hamileydim, karnm burnumda ve kucağımad bir bebek alıyordum, eşim ve annem yanımda, sanırım yeğenimin oğluydu ona benziyordu, ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN..
Hayir olsun.. ayy bende bi rüya gördüm daha dogrusu birsey yasadim, sira benim rüyalar cok gercek oluyor.. 🙂
bi yakisikli fistik gibi biriyle tanisiyormusum, bi gün beraber takiliyoruz, onun kiz arkadaslari bide annesi beni cok beyeniyor.. sonra aksam eve geldigimde kocam aklima geliyor.. daha evli degilmisiz, o türkiyedemis ve beni hic aramip sormuyormus, rüyamdada ikisi arasinda kararsiz kaliyorum.... ayyy bi uyandimm kocam yanimda bebek karnimda... icimdende dedimm ooo evlenmisimde cocugumda olcak 🙂 ama oglanin yüzü hala gözümüm önünde 🙂