merhaba kızlar, tatilimiz bitti 15 gün güzeeelce bi tatil yaptık ve eve döndük 🙂umarım hepiniz iyisinizdir. pc ye oturmak için hiç fırsatım olamıyor, malum tatil başladı ve eşimin çocukları burada. ben henüz regl olmadım, belimde ve sırtımda ağrılarım var. olduğum zaman muhakkak girer değiştiririm tarihini. hepinizi çok öpüyorum hoşçakalınnnn....
slm tatlı melişler naparsınız 2 gündür giremiyorum özledim walla herkes iyidir umarım hamişler sizde saıkıntı yok dimi aman dikkat edin kendinize benim kayınvalide ve görümceler geldi ev çarşamba pazarına döndü hesapta dinlenicem derken daha çok yoruldum iyice halsiz kaldım şimdi eşim aldı onları dışarı çıkardı da biraz sessiz kaldı ortalık eskiden yine şikayetçi değildim bu durumdan da şimdi hiç kaldıramıyorum walla gidip atacam kendimi bi yerden sıkıntı karnıma vudu karnım kasığım deli gibi ağrıyo çocukta stres yaptı içeride heralde yawrum benim yaw...
merhaba kızlar, tatilimiz bitti 15 gün güzeeelce bi tatil yaptık ve eve döndük 🙂umarım hepiniz iyisinizdir. pc ye oturmak için hiç fırsatım olamıyor, malum tatil başladı ve eşimin çocukları burada. ben henüz regl olmadım, belimde ve sırtımda ağrılarım var. olduğum zaman muhakkak girer değiştiririm tarihini. hepinizi çok öpüyorum hoşçakalınnnn....
Bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik, allah nasip ederse kızım olacakmış 🙂 Doktorum herşeyin iyi olduğunu söyledi, inşallah öyledir ve inşallah <LINKZ id=linkz0><NOBR>sağlıkla</NOBR></LINKZ> dünyaya getiririm.
Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına inşallahhhhhh, rabbim en kısa sürede size de yaşatsın. aminnnnnn....<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_start(weight=ignore) -->
Az önce dr.dan geldik kızlar, benim bütün değerlerim normal çıktı..
Ama eşimin hareketli sperm sayısı %7 çıktı, dr çok az dedi ve bir bevliye dr.u önerdi bakalım birde ona görüneceğiz..
canim öncelikle sende herseyin normal ciktigina cok sevindim... Sperm sayisi artirma tedavisi eminim, kadinsal sorunlari tedavi etmekten daha kolaydir...
herkeze günaydin arkadaslar.... süper bi hafta diliyorum herkeze...
ohh ya site düzelmis... cuma günü bi sürü msj attim ama hic biri cikmadi, bazende eski sayfalarda cikti....
bu arada cumartesi 10+0 haftalik oldum.. bu hafta bittikten sonra hamilelik stabil olarak geciyormus... cookkk mutluyum.. bu haftayida hayirlisiyla bi atlatsam 🙂
herkeze günaydin arkadaslar.... süper bi hafta diliyorum herkeze...
ohh ya site düzelmis... cuma günü bi sürü msj attim ama hic biri cikmadi, bazende eski sayfalarda cikti....
bu arada cumartesi 10+0 haftalik oldum.. bu hafta bittikten sonra hamilelik stabil olarak geciyormus... cookkk mutluyum.. bu haftayida hayirlisiyla bi atlatsam 🙂
Kibrismiiiii yaaa nedir bu türklerdeki tatil sevdasi 🙂 herkez gidiyor bi ben kaliyorum....
patrona söylemedim.. daha dogrusu o söyletmedi... anladi galiba, cuma kac kere yanina gittiysem ya telefonu aldi eline ya kendi birseyler dedi beni konusturmadi 🙂 heycanim gecti kizzz bugün catlasada patlasada söylerim artik... bugünde öyle bi giyindimmki genc kiz gibi, hic anne olcak tip yok 🙂