canımmmmmmmm
nasıl sevindim bi görsen beni ,sankı kendimin kızı olacakmış gibi, Rabbim gönlüne göre versinn canımmm....Ben giremiyorum çok sık artık, evdeyim iş güç,oğlanla ilgilen filan derken akşam oluyor,Ankaraya geldik 3 gece kaldık ama o kadar yoğun geçtiki sana haber veremedim.Biz Başkent öğretmenevinde kaldık sana yakınmıydı acaba?
öpüyorum çok ...
canımmmm çok sağol, ben de mutluyum. inşallah oğlundan sonra allah sana da kızını gönderir. doğru evde çocuk varken nete uğramak zor tabi.
aaaa ankaraya mı geldiniz? anladım canım, 3 gün az zaten...bana yakın değildi.
ben de çok öpüyorum canımmmmm görüşürüz
cnm bmde 6+1 bugün hayırlısıyla bi büyüse kalp atışlarınıda bi duysam inşş
bende de aynı durum vardı ayyüzlüm kasık ağrılarım ve üşüme vardı çok fazlaa hamdolsun ağrılarım geçti o beni çok huzursuz ediyodu ama çok şkür şimdilik üşüme devam ediyo bide ben çok zayıfım yaa napıcam kızlar canım hiç yememk stemiyooo korkuyorum bebeğin gelişimini etkiler diee bana yardımcı olun neler yemeliyim canlarım
nurcum ben de öyleydim. içimden hiçbir şey yemek gelmiyordu. önemli değil üzülme. doktorum bana yiyebildiğin şeyleri ye ya iç demişti, çünkü bebiş ilk 3 ay zaten senin depolarından besleniyor. yok yok şimdi gelişimini etkilemez, mercimeğin senin depolarını kemiriyor 🙂 folik asit iç mutlaka. beslenememek şu an bebeğini değil ama seni etkiler. zayıfmışsın dikkat et canım, açlıktan tansiyonun düşer sonra. allah yardımcın olsun canımmmm...
Sabırsızım.......................7 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz Lalezar............................15 Temmuz Sevmm............................19 Temmuz Ecce .................................22 Temmuz Lara.................................22 Temmuz Lovely .......................... 23 Temmuz
yıldız_azeri.....................3 Ağustos
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI<V>
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr) berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)</V><!-- google_ad_section_end -->
canlarım yaa nolur bana bi akıl verin kabızlık başladı çok fena hemde okadar rahatsız ediyoki beni zorlayamıyorumda korkuyorum napıcam yaşayan arkadaşlarım yada bilenler bi yöntem söleyin nolur.bol su içmeye çalışıyorumkayısıda yedim ama bişi yok hala
canlarım yaa nolur bana bi akıl verin kabızlık başladı çok fena hemde okadar rahatsız ediyoki beni zorlayamıyorumda korkuyorum napıcam yaşayan arkadaşlarım yada bilenler bi yöntem söleyin nolur.bol su içmeye çalışıyorumkayısıda yedim ama bişi yok hala
bendede var aynı durum 5 gun oldu hala tık yok🙂su kayısı ıse yaramıyor bendede.... zorlama sakın ama olurmu ıyı degıl.....ben doktora gıdecegım bu hafta.....
sorarım....caresını bulamadım bulsam yardımcı olmayı cok ısterdım canım...anlıyorum senı cok kotu bır durum....
Hayata yeni bir merhaba dedim seni tanıdığım gün. herşeyden o kadar bıkmıştım ki; inan nefes almak bile güç geliyordu. yaşamak istemiyordum. herşeye boşvermiştim. nefret ediyordum hayat denilen saçma oyundan. özellikle erkeklerden...
Sahi ne çok canım yanmıştı hayat oyunundaki rolümden. kaç geceleri sabahlara bağlamıştım gözyaşlarımla. artık aşk olmayacaktı hayatımda. zaten aska inancımda yoktu. sonra bi anda sen çıktın karşıma. çok kısa sürede neler paylaştım senle. belkide aylar sonra yüzümü ilk sen güldürdün. aylar sonra ilk kez seninleyken mutlu oldum. sadece nefret, acı, hüzün değil; mutluluk, aşk, sevinç gibi duygularıda bildiğimi, hissettiğimi hatırladım...
Hayatıma girişin okadar ani oldu ki; korktum bi anda çıkıp gitmenden. yıllar sonra bakıyorumda boşunaymış tüm korkularım... benimlesin benimsin....
Bana aşkı, sevilmeyi, sevmeyi, beklemeyi, değer vermeyi, seni seviyorum kelimesinin anlamını, mutluluğu, sevinci, hayatı, ...... ve daha sayamayacağım bi sürü sey öğrettin. ne kadar sanslıyım hayatımda olduğun için. artıık geceleri sabahlara acı gözyaşlarıyla değil; hasret gözyaşlarıyla bağlıorum.... artık hayatın saçma bir oyun olmadığınıda biliorum. nefes almanın aslında ne kadar önemli olduğunuda. artık "NEFRET" duygumuda kaybettim. sevgiyle bakmayı öğrendim. seninle yenidn doğdum. senden öncesi umrumda depğil ben hayata 19 ağustos 2006 da başladım.... sen benim yasama sevincimsin nefesimsin diye boşunamı diyorum sen olmasan bn bölesine sanslı olamazdım.....
slm tatlı melişler naparsınız 2 gündür giremiyorum özledim walla herkes iyidir umarım hamişler sizde saıkıntı yok dimi aman dikkat edin kendinize benim kayınvalide ve görümceler geldi ev çarşamba pazarına döndü hesapta dinlenicem derken daha çok yoruldum iyice halsiz kaldım şimdi eşim aldı onları dışarı çıkardı da biraz sessiz kaldı ortalık eskiden yine şikayetçi değildim bu durumdan da şimdi hiç kaldıramıyorum walla gidip atacam kendimi bi yerden sıkıntı karnıma vudu karnım kasığım deli gibi ağrıyo çocukta stres yaptı içeride heralde yawrum benim yaw...
merhaba kızlar, tatilimiz bitti 15 gün güzeeelce bi tatil yaptık ve eve döndük 🙂umarım hepiniz iyisinizdir. pc ye oturmak için hiç fırsatım olamıyor, malum tatil başladı ve eşimin çocukları burada. ben henüz regl olmadım, belimde ve sırtımda ağrılarım var. olduğum zaman muhakkak girer değiştiririm tarihini. hepinizi çok öpüyorum hoşçakalınnnn....