Sabırsızım.......................7 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz Lalezar............................15 Temmuz Sevmm............................19 Temmuz Ecce .................................22 Temmuz Lara.................................22 Temmuz Lovely .......................... 23 Temmuz
yıldız_azeri.....................3 Ağustos
<v></v>2009 ANNE ADAYLARI<v>
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<v></v>2010 ANNE ADAYLARI <v></v>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr) berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)</v>
kızlar ben hamıleyım ama bi sorunum var yardımcı olursanız sevirim <LINKZ id=linkz1>aksamları</LINKZ> ha bire donuyorum hic uyuyamıuorum hep sagıma soluma sonra sırt üstü yatıyorum hıc <LINKZ id=linkz0><NOBR>rahat</NOBR></LINKZ> degilim<!-- google_ad_section_end -->
kızlar ben hamıleyım ama bi sorunum var yardımcı olursanız sevirim <LINKZ id=linkz1>aksamları</LINKZ> ha bire donuyorum hic uyuyamıuorum hep sagıma soluma sonra sırt üstü yatıyorum hıc <LINKZ id=linkz0><NOBR>rahat</NOBR></LINKZ> degilim<!-- google_ad_section_end -->
ayy cnm benim ne kadar oldu sana ilk zamanlar bende öyleydim cnm cok üşüyordum uykuda sorunum yoktu ama yatakda rahat yatamıyordum ama şimdi şükür iyim sadece arada agrılarım var bazılarında belirtiler farklı oluyor cnm merak etme bebek yerleşip büyünce herşey yoluna girer
cnm bmde 6+1 bugün hayırlısıyla bi büyüse kalp atışlarınıda bi duysam inşş
bende de aynı durum vardı ayyüzlüm kasık ağrılarım ve üşüme vardı çok fazlaa hamdolsun ağrılarım geçti o beni çok huzursuz ediyodu ama çok şkür şimdilik üşüme devam ediyo bide ben çok zayıfım yaa napıcam kızlar canım hiç yememk stemiyooo korkuyorum bebeğin gelişimini etkiler diee bana yardımcı olun neler yemeliyim canlarım
cnm bmde 6+1 bugün hayırlısıyla bi büyüse kalp atışlarınıda bi duysam inşş
bende de aynı durum vardı ayyüzlüm kasık ağrılarım ve üşüme vardı çok fazlaa hamdolsun ağrılarım geçti o beni çok huzursuz ediyodu ama çok şkür şimdilik üşüme devam ediyo bide ben çok zayıfım yaa napıcam kızlar canım hiç yememk stemiyooo korkuyorum bebeğin gelişimini etkiler diee bana yardımcı olun neler yemeliyim canlarım
Berranurum,buradamisin tatlim?Ne kadar canin istemesede yinede kendini zorla derim gülüm.Bebisinin gelisimi icin vitaminli gidalardan almani tavsiye ederim.Süt,balik,yogurt,yesil sebzeler,bu sicaklarda bol su icmeyi ve folik asit i de ihmal etmemeni tavsiye ederim.