ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.161 eminegelin' Alıntı: günaydin hayirli cumalar... kizlar sayfada sorunmu var??? msj gönderdigim zaman sayfa kapaniyor Genişletmek için tıkla ... günaydın bi süre bende giremedim bakım varmıştı
eminegelin' Alıntı: günaydin hayirli cumalar... kizlar sayfada sorunmu var??? msj gönderdigim zaman sayfa kapaniyor Genişletmek için tıkla ... günaydın bi süre bende giremedim bakım varmıştı
eminegelin Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.163 ygmr06' Alıntı: günaydın bi süre bende giremedim bakım varmıştı Genişletmek için tıkla ... hmmm demek ondan... eee nasilsin ygmrsum... I$i hallettik sira bebekde... umarim lekelenme falan olmamistir... eee icinden ne geciyor bakalim bu ay icin....
ygmr06' Alıntı: günaydın bi süre bende giremedim bakım varmıştı Genişletmek için tıkla ... hmmm demek ondan... eee nasilsin ygmrsum... I$i hallettik sira bebekde... umarim lekelenme falan olmamistir... eee icinden ne geciyor bakalim bu ay icin....
ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.164 sabırsızım' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... selam hayırlı cumalar
sabırsızım' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... selam hayırlı cumalar
ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.165 eminegelin' Alıntı: hmmm demek ondan... eee nasilsin ygmrsum... I$i hallettik sira bebekde... umarim lekelenme falan olmamistir... eee icinden ne geciyor bakalim bu ay icin.... Genişletmek için tıkla ... inş. sabahtan beri kasıklarımda ağrı var lekelenme olmadı daha
eminegelin' Alıntı: hmmm demek ondan... eee nasilsin ygmrsum... I$i hallettik sira bebekde... umarim lekelenme falan olmamistir... eee icinden ne geciyor bakalim bu ay icin.... Genişletmek için tıkla ... inş. sabahtan beri kasıklarımda ağrı var lekelenme olmadı daha
eminegelin Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.166 sabırsızım' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... günaydin canimm.... ben gittikten sonrada yildizi konusturamami$siniz... okadarda dil dökdük 🙂
sabırsızım' Alıntı: günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... günaydin canimm.... ben gittikten sonrada yildizi konusturamami$siniz... okadarda dil dökdük 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.168 ygmr06' Alıntı: inş. sabahtan beri kasıklarımda ağrı var lekelenme olmadı daha Genişletmek için tıkla ... kasik agrisi iyi 🙂 lekelenme her ay oluyormuydu?? tam günün yarinmi pazarmi... ay heycanladim....
ygmr06' Alıntı: inş. sabahtan beri kasıklarımda ağrı var lekelenme olmadı daha Genişletmek için tıkla ... kasik agrisi iyi 🙂 lekelenme her ay oluyormuydu?? tam günün yarinmi pazarmi... ay heycanladim....
ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.169 eminegelin' Alıntı: günaydin canimm.... ben gittikten sonrada yildizi konusturamami$siniz... okadarda dil dökdük 🙂 Genişletmek için tıkla ... yok konuşmadı sonra bende çıktım
eminegelin' Alıntı: günaydin canimm.... ben gittikten sonrada yildizi konusturamami$siniz... okadarda dil dökdük 🙂 Genişletmek için tıkla ... yok konuşmadı sonra bende çıktım
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.170 Tekrar günaydın herkese, kahvaltı yapıp geldim, kan vermeye gittim, 7 tüp kan alındı ve bide idrar testi, bakalım öğleden sonra açıklanır akşamüstüde dr.a gideriz sanırım, randevu almadım daha, dolu ise yarın gideriz ..
Tekrar günaydın herkese, kahvaltı yapıp geldim, kan vermeye gittim, 7 tüp kan alındı ve bide idrar testi, bakalım öğleden sonra açıklanır akşamüstüde dr.a gideriz sanırım, randevu almadım daha, dolu ise yarın gideriz ..