eminegelin Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.122 ygmr06' Alıntı: inşallah şimdilik ilk düşüncem sağlığımıza bakıp bebeği beklemek Genişletmek için tıkla ... en güzeli 🙂
ygmr06' Alıntı: inşallah şimdilik ilk düşüncem sağlığımıza bakıp bebeği beklemek Genişletmek için tıkla ... en güzeli 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.123 eminegelin' Alıntı: son 10 dk ögrenmeden gidersem catlarim yarina kadar 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi ama yazık değil mi, emineme🙂
eminegelin' Alıntı: son 10 dk ögrenmeden gidersem catlarim yarina kadar 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi ama yazık değil mi, emineme🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.124 sabırsızım' Alıntı: hadi ama yazık değil mi, emineme🙂 Genişletmek için tıkla ... Simdi ben ögrenmeden gidersem catlicamya ... cocugum catlak mi olur 🙂
sabırsızım' Alıntı: hadi ama yazık değil mi, emineme🙂 Genişletmek için tıkla ... Simdi ben ögrenmeden gidersem catlicamya ... cocugum catlak mi olur 🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.125 eminegelin' Alıntı: Simdi ben ögrenmeden gidersem catlicamya ... cocugum catlak mi olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... bilmem, deneme şansım olmadı🙂 :tasu:
eminegelin' Alıntı: Simdi ben ögrenmeden gidersem catlicamya ... cocugum catlak mi olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... bilmem, deneme şansım olmadı🙂 :tasu:
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.127 emineeeeeeeeee meryemmmmm bak bu gece bizim için dua etmeyi unutmayın🙂
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.128 eminegelin' Alıntı: Simdi ben ögrenmeden gidersem catlicamya ... cocugum catlak mi olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy emine bi alemsin sen Allah korusun yastık savaşı
eminegelin' Alıntı: Simdi ben ögrenmeden gidersem catlicamya ... cocugum catlak mi olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy emine bi alemsin sen Allah korusun yastık savaşı
M meryem214434 Aktif Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.129 sabırsızım' Alıntı: emineeeeeeeeee meryemmmmm bak bu gece bizim için dua etmeyi unutmayın🙂 Genişletmek için tıkla ... inan sürekli dua ediyorum hepinize canım
sabırsızım' Alıntı: emineeeeeeeeee meryemmmmm bak bu gece bizim için dua etmeyi unutmayın🙂 Genişletmek için tıkla ... inan sürekli dua ediyorum hepinize canım
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.130 meryem214434' Alıntı: inan sürekli dua ediyorum hepinize canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun🙂
meryem214434' Alıntı: inan sürekli dua ediyorum hepinize canım Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun🙂