ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.111 Lara74' Alıntı: Ben cikiyorum sekerler,baglantim takilmaya basladi.Hepinizi öpüyorum,görüsürüz... Genişletmek için tıkla ... görüşüz by
Lara74' Alıntı: Ben cikiyorum sekerler,baglantim takilmaya basladi.Hepinizi öpüyorum,görüsürüz... Genişletmek için tıkla ... görüşüz by
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.114 ben yine geldim kızlar🙂 baya da kaynatmışsınız🙂 ygmr bugün işten çıkıyor musun canım?
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.115 yildizzzzzz.... lisede nere eklyioruz senii.... ?? hadi kiz cikcam birazdan....
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.116 eminegelin' Alıntı: yildizzzzzz.... lisede nere eklyioruz senii.... ?? hadi kiz cikcam birazdan.... Genişletmek için tıkla ... aaa hakketen🙂 inşallah aşağıya alırız
eminegelin' Alıntı: yildizzzzzz.... lisede nere eklyioruz senii.... ?? hadi kiz cikcam birazdan.... Genişletmek için tıkla ... aaa hakketen🙂 inşallah aşağıya alırız
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.117 sabırsızım' Alıntı: ben yine geldim kızlar🙂 baya da kaynatmışsınız🙂 ygmr bugün işten çıkıyor musun canım? Genişletmek için tıkla ... evet bugünkü olaydan sonra yarın çıkışım yapılcak çıkıyorum dedim bugün
sabırsızım' Alıntı: ben yine geldim kızlar🙂 baya da kaynatmışsınız🙂 ygmr bugün işten çıkıyor musun canım? Genişletmek için tıkla ... evet bugünkü olaydan sonra yarın çıkışım yapılcak çıkıyorum dedim bugün
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.119 ygmr06' Alıntı: evet bugünkü olaydan sonra yarın çıkışım yapılcak çıkıyorum dedim bugün Genişletmek için tıkla ... ohh be! hakkında hayırlısı olsun canım. Allah yardım eder elbet. kafan rahat olunca bebişin de gelir inşallah tez zamanda🙂
ygmr06' Alıntı: evet bugünkü olaydan sonra yarın çıkışım yapılcak çıkıyorum dedim bugün Genişletmek için tıkla ... ohh be! hakkında hayırlısı olsun canım. Allah yardım eder elbet. kafan rahat olunca bebişin de gelir inşallah tez zamanda🙂
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.120 sabırsızım' Alıntı: ohh be! hakkında hayırlısı olsun canım. Allah yardım eder elbet. kafan rahat olunca bebişin de gelir inşallah tez zamanda🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah şimdilik ilk düşüncem sağlığımıza bakıp bebeği beklemek
sabırsızım' Alıntı: ohh be! hakkında hayırlısı olsun canım. Allah yardım eder elbet. kafan rahat olunca bebişin de gelir inşallah tez zamanda🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah şimdilik ilk düşüncem sağlığımıza bakıp bebeği beklemek