cozy Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.081 ygmr06' Alıntı: hoşbulduk sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim ben güzelim rutin hayat devam ediyor işte, bir bakayım dedim eski dostlar ne alemde?
ygmr06' Alıntı: hoşbulduk sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim ben güzelim rutin hayat devam ediyor işte, bir bakayım dedim eski dostlar ne alemde?
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.082 offf kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa....
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.083 cozy' Alıntı: İyiyim ben güzelim rutin hayat devam ediyor işte, bir bakayım dedim eski dostlar ne alemde? Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın gelirsin artıkın bak bende işten çıkıyorum evedeyim yarından sonra
cozy' Alıntı: İyiyim ben güzelim rutin hayat devam ediyor işte, bir bakayım dedim eski dostlar ne alemde? Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın gelirsin artıkın bak bende işten çıkıyorum evedeyim yarından sonra
M meryem214434 Aktif Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.084 yağmur nasıl gidiyor çıkacağını bilip çalışmak da sıkıcı de mi?
Lara74 Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.085 eminegelin' Alıntı: offf kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa.... Genişletmek için tıkla ... Evet,dimi eminem,cok sicak.Cumartesi günü dahada sicak olacagi söyleniyor.Yaz gec geldi ama tam geldi...
eminegelin' Alıntı: offf kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa.... Genişletmek için tıkla ... Evet,dimi eminem,cok sicak.Cumartesi günü dahada sicak olacagi söyleniyor.Yaz gec geldi ama tam geldi...
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.086 meryem214434' Alıntı: yağmur nasıl gidiyor çıkacağını bilip çalışmak da sıkıcı de mi? Genişletmek için tıkla ... ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler
meryem214434' Alıntı: yağmur nasıl gidiyor çıkacağını bilip çalışmak da sıkıcı de mi? Genişletmek için tıkla ... ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler
Lara74 Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.087 ygmr06' Alıntı: ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler Genişletmek için tıkla ... Ilk girdigimde biseyler yazmistin ama tam anlayamadim.Isyerinde yada patronunla bir sorun yasadin sanirim?
ygmr06' Alıntı: ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler Genişletmek için tıkla ... Ilk girdigimde biseyler yazmistin ama tam anlayamadim.Isyerinde yada patronunla bir sorun yasadin sanirim?
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.088 eminegelin' Alıntı: offf kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa.... Genişletmek için tıkla ... emine nerelerdesin beni rahatlattın nereye kayboldun
eminegelin' Alıntı: offf kizlarr cok sicak........ ericem simdi 🙂 1 saatim var daha paydosa.... Genişletmek için tıkla ... emine nerelerdesin beni rahatlattın nereye kayboldun
cozy Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.089 ygmr06' Alıntı: iyi yapmışsın gelirsin artıkın bak bende işten çıkıyorum evedeyim yarından sonra Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun, belki evde oturmak iyi gelir sana. Malesef biz daha izin yapamadık. Çalışmaya devam
ygmr06' Alıntı: iyi yapmışsın gelirsin artıkın bak bende işten çıkıyorum evedeyim yarından sonra Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun, belki evde oturmak iyi gelir sana. Malesef biz daha izin yapamadık. Çalışmaya devam
M meryem214434 Aktif Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.090 ygmr06' Alıntı: ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler Genişletmek için tıkla ... okudum canım okudum.adam sana ne diye bağırıyor onu anlamadımne kadar zamandır çalışıyorsun orda
ygmr06' Alıntı: ayyy aynen okudunmu olanları çıkıcam belli olunca içimde bi rahatlama oldu ama inş. maaşı verirler Genişletmek için tıkla ... okudum canım okudum.adam sana ne diye bağırıyor onu anlamadımne kadar zamandır çalışıyorsun orda