Lara74 Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.071 meryem214434' Alıntı: olacak tabi ben buna yürekten inanıyorum Genişletmek için tıkla ... Sagol canim benim,sayenizde toparlandim biraz.Kac gündür cok kötüydüm.Birde pc bozuktu,burayada giremiyordum.Her zamanki gibi morelimi düzelttiniz yine.Iyiki varsiniz hepiniz...
meryem214434' Alıntı: olacak tabi ben buna yürekten inanıyorum Genişletmek için tıkla ... Sagol canim benim,sayenizde toparlandim biraz.Kac gündür cok kötüydüm.Birde pc bozuktu,burayada giremiyordum.Her zamanki gibi morelimi düzelttiniz yine.Iyiki varsiniz hepiniz...
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.072 cozy' Alıntı: 🙂)) İş güç uğraşıyoruz işte, sen nasılsın?bebiş nasıl?üzmüyor değil mi anneyi... Genişletmek için tıkla ... yok canim masallah hic üzmüyor... iyim allaha sükür... ikigündür masallah topigimiz eski ne$esine döndü 🙂
cozy' Alıntı: 🙂)) İş güç uğraşıyoruz işte, sen nasılsın?bebiş nasıl?üzmüyor değil mi anneyi... Genişletmek için tıkla ... yok canim masallah hic üzmüyor... iyim allaha sükür... ikigündür masallah topigimiz eski ne$esine döndü 🙂
cozy Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.073 meryem214434' Alıntı: cozy hg gülüm Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk meryemcim nasılsın?
Lara74 Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.076 ygmr06' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Yagmurcum hosgeldin.Iyiz,sen nasilsin?Az önce yazisamadik...
ygmr06' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Yagmurcum hosgeldin.Iyiz,sen nasilsin?Az önce yazisamadik...
cozy Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.077 eminegelin' Alıntı: yok canim masallah hic üzmüyor... iyim allaha sükür... ikigündür masallah topigimiz eski ne$esine döndü 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aferin ona üzmesin anneyi yatsın kuzu kuzu göbüşte ygmr06' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hg ygmr06
eminegelin' Alıntı: yok canim masallah hic üzmüyor... iyim allaha sükür... ikigündür masallah topigimiz eski ne$esine döndü 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aferin ona üzmesin anneyi yatsın kuzu kuzu göbüşte ygmr06' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hg ygmr06
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.078 Lara74' Alıntı: Yagmurcum hosgeldin.Iyiz,sen nasilsin?Az önce yazisamadik... Genişletmek için tıkla ... evet başkası oturdu bilgisayara yazamadımsonrada dışarı çıktım yeni geldim
Lara74' Alıntı: Yagmurcum hosgeldin.Iyiz,sen nasilsin?Az önce yazisamadik... Genişletmek için tıkla ... evet başkası oturdu bilgisayara yazamadımsonrada dışarı çıktım yeni geldim
cozy Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.079 meryem214434' Alıntı: iyiyiz cozym seni gördüğüme sevindim. Genişletmek için tıkla ... Sizleri görmekte çok güzel aradan çok uzun zaman geçmiş gibi🙂
meryem214434' Alıntı: iyiyiz cozym seni gördüğüme sevindim. Genişletmek için tıkla ... Sizleri görmekte çok güzel aradan çok uzun zaman geçmiş gibi🙂
ygmr06 Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #8.080 cozy' Alıntı: Aferin ona üzmesin anneyi yatsın kuzu kuzu göbüşte Hg ygmr06 Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sen nasılsın
cozy' Alıntı: Aferin ona üzmesin anneyi yatsın kuzu kuzu göbüşte Hg ygmr06 Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sen nasılsın