Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar bende bi anlasam????

ya sen su bi gelipö ıstırıcam şimdi göbüşünden haa inş bebiş vardır orda tutunuyodur

çok haksısın güzelim bende öyle düşündüğümm için konuşmak istemiyorum zaten ben gerçekten çok hassas biriyim bide aşirı duydusal olunca en ufak şeyi büyütüp deve yaparım insanlaroı bilerek asla üzmem senide üzmek istemem canısı gülüm aminn inş gelmezler yaa yoksa gerçkten buranın bri anlamı olmaz benim için

büyüyo valla rabbimin izniyle..seninde göbüşünde inşallah meleğinnn

inş inş bitanem benim büyüsün balkalım minik mercimek allah tamamına erdirsin inş

evt cnm biliyorum 11 ayda artık bunu okadar ii anladım ki inan hamişliğe yoramıyorum çünkü ben bu geçen zaman içinde belitriti diye düşündüğüm okadar çok şey yaşadımkii artık hiç iananmıyorum belirti oalbileceğinee aradıkça psikolojik oalrak bişiler çıkıyo çünkü ve sonu hep hüsran ianan bende zırtpırt wc ye gidiyoum regl sancısı gibi hissediyorum bazen sonra bukadar erken olmaz yaa diyorum ama bekliyorum reglimi inş gelemz inşş hayırlısıyla bende MAYIS annesi olabilirim AMİNNNN

bitanem yaa sana bişey sormustum ama görmedin galiba akşam kasılarımda iğnelenme oldu baya baya ama şimdi yok sadece çok hafif ağrı var okdar sende de olmuşmuydu öyle 8 mayıs benim reglimm
senin regline 4 gün kalmış iğnelenme oluyodu bendede oluyodu sonra hemen geçiyordu aralılklarla hafif zorlamada batıyodu sonra geçiyordu..benimde öyle sürekli akıntım olmamıştı canım biraz geliyordu sonra geçiyordu öyle yani canım sende hamişsin rabimin izniyle inşallah

aminnnnnnn..inşallah sende hamiş olcaksın bitanem rabbimin izniylee

çıkmam gerek kayınvalidem geldi, alınganlık yapmıyayım diyorum ama kırılmadım dersem yalan olur doğrusu. defalarca sordum şehnaz ki şimdi öğrendi ne olup bittiğini o cvp yazıyorda biriniz tenezzül edip cvp yazmıyorsunuz. neyse tekrar hayırlı olsun, hoşçakalın kızlar....

aminnnnn canımbenim inş

ayyy gerçektenmi yaww inş bitanemmmm inş hamişimdr oyy oyyy buna inanmayı çok istiyorum mgerçektennn inş hamiş olalım buay hepimiz yawwww

evet kızlar artık önümüze bakalım geçmişe bakıp üzülmeyelimm bugün çokk güzel bir günn havalar ısınmaya hamişler çoğalmaya başlıyor varmı bundan güzeliii
kesinliklee en sevdiğim ay MAYISSSSSSSSSS
Allaha hamdolsun sağlıklıyız bebeişlerimizi umutla bekliyoruz kimimiz kavuştu ayrı heyecanlar yaşıyoruzz çok güzel yaa bu heyecanı herpimiz tadarız inşşş canlarımm

aşkmmmm canım yaaaaaaaaa herkes biribirine cevap yazamıyoki kurban olurum sana sakın kırılma lütfennnnnnnnnnnnn yaa