Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet ama kredi çekicez

yaa çok özel sorular belki kusura bakma nolur ama senin "işten çıkarsam halimiz ne olur?" düşünceni çözmeye çalışıyorum.

ev sizin madem ve topu topu 2 kişisiniz. eşinin bir süre tek çalışması sizi çok mu zorlar.
krediyi ne için çekeceksinz? zorunlu bir ihtiyaç değil se öteleyin.

gerçekten senin böyle insanlarla çalışıp ta ezilmene değer mi?

sen zaten hazır ve nazır bekliyordun deli olmak için🙂
ne yaptı kıs merak ettim🙂

yoo bu sefer hak etti gercekten....
normalde benden önce cikiyor isten ve beni almaya geliyor... dünde abimin bahcesine elektirik cekilcekti oraya gitti. aradim bahcedeyim dedi, iyi ozaman bende alisverise gitcem dedim. iyi git dedi... araba ondaya ben sicakta yürüye yürüye gittim carsiya, aldim birseyler yine sicakta yürüyürü eve geldim ama hem ben bittim hemde ayaklarim... bizim sokaya bi girdim bizim araba orda... icimdende diyorum ya bu geldide beni niye almaya gelmedi... zile basiyorum acan yok, neyse ciktim yukari evde yok.. aradim nerdesin bahcedeyim.. araba napiyor burda.. abin geldi aldi beni... annnnaaa benim $alterler bi atti, bu sicakta beni yürüttün ayaklarim koptu falan.. bide demesinmi iyi iste yürüyüs oldu senin icin... geldi eve bide öyle fircaladim... sonra bütün gün bana yag cekti...

gerçekten çok sinir bozucu.
hadi kııs emine gel şunları ygmrla birlikte bi güzel dövelim🙂

elime bi gecirsem... parcalarim onlari 🙂

ay kizlar dün iste alisverise gittim, biyerde ucuzluk vardi... almicam almicam dedim ama bi torba bebek e$yasi aldim.... Cinsiyetini bilsem iki üc torba daha alirdim 🙂 bugünde annemle gitcem 🙂