Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam kızlarrrrrrrr.....geldım tekrar annecıgım geldı gıremedım.....sehır dsındalardı bır hafta oldu geldıler evıme gelememıstı bende naz yaptım azıcık telefonda habersız bı baktım gelmıs......azcık ısımı yaptı sagolsun...hakkaten anne olmayınca ınsan bazı seylerı anlayamıyor...bır yerde okumustum hamıle bırı yazmıs annelerımızınde bukadar acı cektıgını bılseydık acaba hıc uzermıydık onları dıye gercekten dogru...anne olunca anlıyoruz bazı seylerı......yanı ınce dusunmek,bız nasıl bebeklerımızı sımdı en ınce ayrınttısna kadar dusunuyorsak annelerımızde her yasta oyle....allahım basımızdan eksık etmesın(amın)

amiinnnn canim uzun uzun saglikli ömür versin allahim hepimizin ailesine...

biraz önce eşimle konuştum anlattım istifa etcenmi diyor yoksa onların çıkarmasınımı beklicen diyor ay bide milletin lafı

milletin lafini bikere bo$ver.... eee ne yapcaksin, kendi icinden ne geciyorsa onu yap...

ay bi bilsen insanlarla uğraşmayı bilmedikleri için yok niye çıktında yok nolduda

I$ $artlari iyi degildi ciktim bu kadar... kimseyide alakadar etmez.... sen stresse girince onlarmi sana moral veriyor sanki.... ben 3 aydir napiyorum biliyormusun? kim benim sinirimi bozuyorsa onunla görüsmüyorum uzak duruyorum.... oh bee cokda rahat oluyor... Simdi iyice düsün icinden ne geliyorsa, senin sagligin icin ne iyise onu yap...

biraz önce eşimle konuştum anlattım istifa etcenmi diyor yoksa onların çıkarmasınımı beklicen diyor ay bide milletin lafı
bak yagmurcum sana kendımden ornek vereyım ben bır seneyı aşkın bır fırmada calıstım ozel ır yerdı ve oranın sorumlusu bendım muhasebesı,telefonu,buro ıcı denetım bana aıttı agır bır ıs yapmıyordum ama evıme cok uzaktı ve evıme vakıt ayıramıyordum bırde bazen cok sıkılıyordum patronlr ıyıydı memnundum samımılerdı sorun yoktu ama eve vakıt ayıramıyor olmam ve maasım hakettıgımın altında oldugu ıcın ben yaklasık 2 ay once kaararımı verdım ve cıktım....cok da memnunum suan baska bır yerden haber beklıyorum....olursa super olacak benım ıcın kı ordan bın kat daha ıyı her konuda...eve gelıyordum sınırlıyım esımle hergun tartısıyorduk yoruluyordum yoldan dolayı eve kendıme vakıt ayıramıyordum vs.vs....ve en sonunda esımle konustum ortak karar verdık ve cıktım arkana donup bakma ısveren demek elemanının rahatını dusuncek bence herseyıyle yemegıyle sıgoratsıyla vs.....yanı esınle konus sebeplerı anlat ve ortak karar verın derım.....ezdrıme kendını egıtımlısın bıldıgım kadarıyla bekle sınavına gır baska yerlere basvur canım...ınan strese degmıyor ben eve geldım ısten sonra bak hem kendıme geldım hem bebısım geldı.....hayırlısı olsun hakkında....