-insallah önemli birsey yoktur canim... nedenini ögrendinmi sende rahat edersin.... allahim tez vakitte tekrar o mutlulugu yasatsin ve sagsaglim kucagina almaya nasip etsin.
-yaa dün bi yerde okudum hamilelerin 30% düsükle sonuslaniyormus... allah korusun ama son bi kac senedir ben cevremde cok karsilasiyorum bu tür seylerle...
-bende kendimi öyle teselli ediyorum.... gerci 9uncu ayimda olcam o ara. nasil tatil yapcaksam hemde ki$ 🙂
ıyıyım canım sen nasılsın uzun zamandır gıremedım canım 5. ayıma kadar baya zor bır hamılelık geçırdım sımdı ıyıyım çok sukur bebegımde ıyı oglusum oluyo canım
-insallah önemli birsey yoktur canim... nedenini ögrendinmi sende rahat edersin.... allahim tez vakitte tekrar o mutlulugu yasatsin ve sagsaglim kucagina almaya nasip etsin.
-yaa dün bi yerde okudum hamilelerin 30% düsükle sonuslaniyormus... allah korusun ama son bi kac senedir ben cevremde cok karsilasiyorum bu tür seylerle...
-bende kendimi öyle teselli ediyorum.... gerci 9uncu ayimda olcam o ara. nasil tatil yapcaksam hemde ki$ 🙂
İnşallah yoktur, görünürde yok demişti yaşım dışında ama bilmiyorum bakalım...
Evet benim dr.umda anlatmıştı bana, hamileliklerin en az %30 kadarı düşükle sonuçlanırmış...
Olsun kız bebeğini kucağına alacaksın ondan güzel tatil mi var..
offff hemde ne naz.. benim adam bunu hak etti!!! hani dizilerde filmlerde cikarya.... kadin herseye sinir olur huysuzla$ir... diyordum ayy ne sacma nasil abartiyorlar... bendede ayni oldu adam ne yapsa ne giyse ne dese sinirime gidiyor, gecen bi T-shirt giymis vay efendim niye onu giydin o sana yakismiyor, tüm gün sinirime gitti, ertesi gün gecti... bakalim bugün ne olcakk....
ıyıyım canım sen nasılsın uzun zamandır gıremedım canım 5. ayıma kadar baya zor bır hamılelık geçırdım sımdı ıyıyım çok sukur bebegımde ıyı oglusum oluyo canım
Bende iyiyim işte, bilmiyor musun bilmiyorum bir düşük yaptım, tekrar adet oldum işte falan böyle bir zaman geçti 2 aydır...
Şimdi iyi olmana sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün..
İnşallah yoktur, görünürde yok demişti yaşım dışında ama bilmiyorum bakalım...
Evet benim dr.umda anlatmıştı bana, hamileliklerin en az %30 kadarı düşükle sonuçlanırmış...
Olsun kız bebeğini kucağına alacaksın ondan güzel tatil mi var..