yazarsiniz canim insallah allahin izniyle.... benim iki tane ördegim var, hem gec yumurtladi hemde daha cikmadi civciler daha.. bu gidistede cikmicak herhalde... onlardan özendim CIVCI yazdim 🙂 ... bide hayvanlara diyorum sizin civciler cikmadan benim civci dogcak diye 🙂
evet yaa burası tam terapi merkezi🙂
son 3 aydır boşverdim diyorum ya. burası, burdaki arkadaşlar sayesinde!
çünkü derdimden anlayacak, konuşacak kimse yoktu. konuşa konuşa rahatldım. kocam da rahatladı. artık ona nerdeyse hiç dert yanmıyorum
burası hepimize terapi oldu gülüm eşler halimizden anlamıyor bizde bizim derdimizden kim anlıyorsa onlarla sohbet edip rahatlıyoruz işte ohh ne güzel:tasu:
uzak kalabiliyorsan ne güzel!
benim işin organizasyon ve işten uzak kalsam da cebimi kapatamıyorum. mümkün olan en aza indirmeye çalışıyorlar ama yine de aranıyorum mecburen
burası hepimize terapi oldu gülüm eşler halimizden anlamıyor bizde bizim derdimizden kim anlıyorsa onlarla sohbet edip rahatlıyoruz işte ohh ne güzel:tasu:
uzak kalabiliyorsan ne güzel!
benim işin organizasyon ve işten uzak kalsam da cebimi kapatamıyorum. mümkün olan en aza indirmeye çalışıyorlar ama yine de aranıyorum mecburen