benimki o yüzden müdür falan olmam diyor zaten. müdürlük amelelikmiş🙂))
benimkinin temmuzun ilk hafta bitip ağustos sonu başlıyor. 2 aya yakın işte.
ben de 2 haftalık iznimi üst üste kullanamıyorum bile.
Bizimki aslan burcu, fazla birşey söylememe gerek yok sanırım 🙂 illede lider olacak..
Valla bende ilçede çalışırken öyle çok çok izin alamazdım, o yüzden 42 gün iznim birikmiş ama bende şimdilik 319 gün aldım, bakalım bayramda da ekleriz biraz bi tatil de öyle olur..
sagol canim iyiyim, i$ gü$ ugrasiyorum iste... sen nasilsin?
ya herkez tatilden söz ediyor .... ben tüm yaz büroda ve bahcede gececek..... ama yilbasinda 2 hafta izinim var jupiiiiii sunun surasinda ne kaldi yilbasina 🙂
Bizimki aslan burcu, fazla birşey söylememe gerek yok sanırım 🙂 illede lider olacak..
Valla bende ilçede çalışırken öyle çok çok izin alamazdım, o yüzden 42 gün iznim birikmiş ama bende şimdilik 319 gün aldım, bakalım bayramda da ekleriz biraz bi tatil de öyle olur..
yazarsiniz canim insallah allahin izniyle.... benim iki tane ördegim var, hem gec yumurtladi hemde daha cikmadi civciler daha.. bu gidistede cikmicak herhalde... onlardan özendim CIVCI yazdim 🙂 ... bide hayvanlara diyorum sizin civciler cikmadan benim civci dogcak diye 🙂
sagol canim iyiyim, i$ gü$ ugrasiyorum iste... sen nasilsin?
ya herkez tatilden söz ediyor .... ben tüm yaz büroda ve bahcede gececek..... ama yilbasinda 2 hafta izinim var jupiiiiii sunun surasinda ne kaldi yilbasina 🙂