ay ama hergünde olurmu onlar söylemeden ben hepsini yapıyorum zaten sürekli küllük değiştiriyorum her dışarı çıkmalarında masalarını tozunu alıyorum dün daha temizlik yapmıştım zaten her gün yap diyorlar hergünde olurmu bende insanım yani
emineye katılıyorum cnm işin iyi degilse maaşında azsa hiç cekme o ranın kahrını gülüm işin stresi bile hamile kalmanı engeller işin her zaman bulursun ama saglıgını ve bebişi düşünüyorsan hiç bekleme :tasu:
valla eğer Allaha tevekkülüm inancım olmasaydı bu dünyayı kaldıramazdım ama dualarla namazlarla kendime güç verip teselli buluyorum... ay bu arada bide tsh diyede mi test vaaarr???daha ondan geçmediğim için bilmiyorum🙂 benim ki Fsh
selam kızlar ben geldim uzun zamandır yoktum bi giriyim dedim özlemişim sizleri. berranur canım çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip esin
emineye katılıyorum cnm işin iyi degilse maaşında azsa hiç cekme o ranın kahrını gülüm işin stresi bile hamile kalmanı engeller işin her zaman bulursun ama saglıgını ve bebişi düşünüyorsan hiç bekleme :tasu:
benim durduğum yer küçük ama şubeleri falan var büyük şirket ama haksızmıyım kızlar 2 gün öncede halı sildiriyorlardı silmedim her gün olurmu sizce market alışverişleride toptan yapıyorum okadar poşeti taşı
meryemcm benim adetin 21.günündede test yapılmıştı o zaman dr yumurtlamda bi sorun yok demişti bu testtemi yumurtalarla ilgili ay ne çok şey var yaa insanın kafası karışıyo
kızlar fsh hakkında bilgi sahibi olan varmı aramızda şimdi 3 ay beklicem hamiş olmazsam yine gidicem dr ya o zaman fsh testi yapılacakmış acaba sorun ordamı ki çünkü şimdiye kadar yapılan tüm testler muayeneler normaldi..1 yıldır olmaığına göre bi sorun var ve bu sorun bunda diye aklıma geliyo sonra canım sıkılıyooooooooooooo 🙁
canım bizde hiç sorun yok ama 2 yıldır olmuyor.
bir arkadaşımın 4 yıldır olmuyor. hatta 2 de tüp bebek denemesi olmasına rağmen🙁
hep diyorum ya KISMET!