Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayy cok sevindim yaaa sagol cnm 1 haftadır meraktan catlıyorum nasıl olacak diye 🙂 bakalım bizimki nasıl inş iyidir meleğim
iyidir eminim canım.zaten bu testte risk olsa bile sonra normal doğma ihtimali yine de yüksek oluyormuş.bu arada bebek cinsiyet tahmini diye topic açmıştım baktın mı benim ve çevremdeki herkesin doğru çıktı.memlekette 3 hamişle karşılaştım doğruydu onlarınki.

geldim fistiklar... offf cok sicak yaaaa... ayyy bende yine doktora gitmek istiyorum...
benimki en klassik 9 haftalik posunu verdi. ama internette bazi 9. haftalik ultrason resimlerinde baktim bazilari hic belli degildi, ama allahdan benimkinin bebek oldugu belli.... ayy canim benim ya bi hafta oldu kimbilir simdi nasildir??
mimozacim insallah hersey cokk süper gecer...

inş cnm güzel gecer .hepimizin hamilelik ve bebişlerimizin saglık durumu iyi olur

bide şu işyerin stresi olmasa daha iyi olucamda ama işte adamlar taktı kafayı ya hiçmetçileri gibi görüyorlar sürekli temizlik yap

ben olsam ne yapardim biliyormusun, I$im iyi degilse Maa$imda ahim $ahim degilse aninda istifa ederdim.... bu kadar stresse girmessin en azindan...
zaten Simdiki aklim olsa bu kadar okumazdim.... kendimi bildim bileli evden sabah cikyiorum aksam giriyorum... kocam isten geliyor evde yemek yok 🙂 ... ev otel gibi oldu artik... valla benim i$im iyi olmassa hic arkama bakmam... annemgilin orda genc bayanlar var, kocalari gönderiyorlar, beraber kahvalti, sohbet, örgü ... ohhh hayat onlarin valla... insan bi zaman sonra evinde vakit gecirmek istiyor...

kızlar fsh hakkında bilgi sahibi olan varmı aramızda şimdi 3 ay beklicem hamiş olmazsam yine gidicem dr ya o zaman fsh testi yapılacakmış acaba sorun ordamı ki çünkü şimdiye kadar yapılan tüm testler muayeneler normaldi..1 yıldır olmaığına göre bi sorun var ve bu sorun bunda diye aklıma geliyo sonra canım sıkılıyooooooooooooo 🙁