Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ben de benim adamı zorla götürdüm 2li test zamanı.içeri girmek istemedi hastanede.sonra kendi kendine geldi yanıma.ama gözlerindeki heyecanı görünce tamam dedim 🙂 benimle beraber hissetsin diye götürdüm.dediğin gibi kadın olmak annelik mucizesinden dolayı çok güzel:tasu:

merhabalar arkadaşlarrr!!!!hamiş olanlar ve olma yolunda olanlar nasılsınız???neden bilmiyorum ama ben bu aralar pek bi mutluyum

Son düzenleme:

offfff demin bi sürü yazmistim silindi... simdi kisa kesim....

benimki ilk günden gelmek istedi ama altan muayene oldugu icin iceri almadim 🙂
cok heves ediyor benimki... daha evlenmeden ben diyordum erkekler doguma giriyor bebegin kordonunu kesiyor falan diye... cok ben girmem falan, simdi ben demeden kendi girmeye hazirlaniyor 🙂

iyi olmanıza sevindim cnm ama doğunca o kadar uslu olurmu bilmem benimki arada sancı yapıyor ayakta fazla kalınca yorulmamı hiç istemiyor sürekli yatsak o kadar rahat 🙂

bende arada batmalar oluyor... ben hep ayaktayim... bide aksamlari yürüyüse cikiyoruz kocamla... kilo almamaya dikkat ediyorum...

uslu emişim us=akıl

canim almanaca Zler s diye okunuyor, Slerde z diye, yani türkcenin tam tersi ondan karistiriyorum 🙂

ay kizlar size birsey anlatim. kocamin babaannesi var, aslinda okumus calismis akilli bilgili bi kadin, ama torunu düsük yapti ve kürtajla aldilar... oda tutturdu doktorlar yüzünden oldu diye, banada diyo doktora pek gitme diye ( heralde kürtaj lafina takildi o)
bende icimden diyorum ah bi bilsen ultrasonu icimise sokuyorlar