Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sorun orda işte kendimi bi rahatlatamıyorum.içimde huzursuzluk oluyor stres oluyor bugünlerde öyle ama

aunı anda yazmısız galıba...ıyıyım ben sen nasılsın?

bende iyiyim canim, yine i$ ba$i yaptim.... hafta sonu gelsede kurtulsam 🙂 kizzzz meryemin bebeyinin cinsiyetini tahmin etmisin benimkinide et bakalaim 🙂

günaydın hoşgeldin
sorun orda işte kendimi bi rahatlatamıyorum.içimde huzursuzluk oluyor stres oluyor bugünlerde öyle ama

canim... ahhh o stress varya o stress insani mahvediyor... kendini oyalicak birsey bul... al kocani aksamlari yürüyü$e cikin, cay icmeye cikin ne bilim veya arkadaslarinla birseyler yapin olmadi kendin birsey bul, oya falan yap olmadi indir dolaplari yeniden düzelt... kisacasi bu stressden kurtulmak icin birsey bulllll...

doğru söylüyorsun ama canım hiç bişey yapmak istemiyor bugünlerde bide eşimden çok ilgi bekliyorum biraz geç geliyor 2 gündür o saaten sonra neyapabilirsinki yemek ye bulaşıkları topla dinlensin biraz derken saat 10 oldu

evt gec ciktimi isten kötü... yanliz oldumuda insanin aklina ne kadar sinir bozucu sey varsa geliyor... insallah bu günleri cabuk atlarirsin...

bende iyiyim canim, yine i$ ba$i yaptim.... hafta sonu gelsede kurtulsam 🙂 kizzzz meryemin bebeyinin cinsiyetini tahmin etmisin benimkinide et bakalaim 🙂
az kaldı sabret ıkı gun daha canım haftasonuna yanı.....evet soyledım cınsıyetını ama yanımda ornek vardı meryem gıbı olan tuy acısından yanı arkadasımın da aynı meryemınkı gıbıydı ve onunkının cınsıyetı bellıydı oyuzden erkek demıstım ona...eger cıkarsa göbek tuyun senınde ordan takıp edıp anlayabılırız.....

Göbek tüyüm var 🙂

bazen sizlerdede öyle oluyormu fazla ilgi bekleme
oluyor tabı olmazmı bende oyle bısekılde huysuzluk edıyorum valla cıleden cıkarıyorum kı dedım ya özel gunun yaklasıyor oyuzden ılgı ıstemen normal fazlasını yanııı.....

Göbek tüyüm var 🙂
kıssssssssss tamam gobek tuyu hepımızde var ama gebelıkte bu bıraz renk degıstırıyor galıba arkadsımda gormustum...koyulasıyor ve sert oluyor galıba....eger oyleyse ozaman tuylerın ucu ne tarafta?yukarı bakıyorsa tuyler erkek.....asagı bakıyorsa kız🙂ama eger dedıgım gıbıyse tuylerın.....