Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiym sen nasılsın nasıl gidiyor ben bekliyorum zamanı
o gunler gelecek emın ol sen rahat ol yeter....stres yaptıkca ınan gelmıyor ben ısten cıktım streslıydım cok evdekı ılk ayımda hamıle kaldım sıkıntıya gelmıyor....eger palnınız varsa tatıle gıtmek gıbı gıdın esınle basbasa hem rahatlarsınız hem stresı atarsınız yagmurcum....sonrası ınan corap sokugu gıbı gelır...olmayacak dıye bırsey yok ınan dualarım sızınle umutma.....

canım sen kahvaltını yap hadı bende yemedım daha bıseyler bende yıyeyım sonra yazısalım ısın yoksa?burdayım ben tamam....

Daha çayı yeni koydum canım, ama sen hemen ye aç kalırsan bulantın artar, bende kahvaltımı yapıp gelirim, valla iş bitmiyor, ama bugün fazla bişi yapmıcam, dün halılarımı yollacım yıkamacıya, 1 haftadan önce gelmezmiş, bende temizliğimi yaparım bu arada işte, bize tatil demek ev işi demek
bugün biraz dinlenmeyi düşünüyorum...

iyim bende yumurta çatlamışya normalde hafta sonu adet zamanı bakalım bekliyorum benim içinde dua edin kızlar

Yağmurcum, yumurtalara takılıp kalma, onlar gelir, çatlar, çatlamaz kafalarına göre takılırlar ve senin hiç beklemediğin bir andada spermi içine alıverirler..
Rahat bırak onları biraz şımarıklarda aynı zamanda 🙂 çok ilgi gösterirsen beklediğini vermiyorlar..

aynen bende işte çok sitres yapıyorum tatl güzel fikir ama şuanda oda olmuyor eşimde iş değiştirdikendi kendime sitres yapmamaya çaılıyorum işte nekadar olursa

evet canım aynen oyle gercekten ızın olunca temızlık yapmak zaten bır gorev gıbı gelıyor.....arada dınlen arada ısını yap cok zorlama kendını bıtıyor her haluarda...bende geldım ankaradan dugun ıcın gıtmıstık ya temızlıgımı gıtmeden hanı ısten cıkınca yapmıstı.....bır bucuk ay oldu ama camlar battı hep yagmur yagıyo sureklı berbat halde...bırde gıdnce hertaraf toz ıcınde geldım yapamam ogrenınce bebegı bekledım bekledım artık kac hafta oyle kaldı elıme bez almadım.....doktor yapabılırsın sorun olmaz yormadıgın surece demıstı dun dayanamadım artık toz aldım ev supurdum...temmuzun ılk haftası ızne cıkacagız geldıkten sonra artık ramazaandan once kadın tutucam bende buyuk temızlık ıcın...olmuyor ınsan gercekten rahat edemıyor....

katılıyorum valla🙂
aynen bende işte çok sitres yapıyorum tatl güzel fikir ama şuanda oda olmuyor eşimde iş değiştirdikendi kendime sitres yapmamaya çaılıyorum işte nekadar olursa
yagmurcm rahat olmaya calıs bazen kendı kendımızın doktoru olmamız gerek cok dusunme baska seylere odaklan bır sure zaten yoluna gırecek ozaman hersey.....